Συναυλία από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας




Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μαζί με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας διοργανώνουν, συναυλία από το Φωνητικό Σύνολο του Συλλόγου με τίτλο “Μια Πόλη Μαγική” υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κα Λιουντμίλα Καζάρτσεβα και συνοδεία στο πιάνο από την κα Δήμητρα Φωκά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΙΩΝΙΑ (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Οι χορωδοί κάτω από την διεύθυνση της μαέστρου κυρίας Καζάρτσεβα και με τους ήχους του πιάνου από την κα Δήμητρα Φωκά μέσα από τις εξαίσιες μουσικές γνωστών Ελλήνων συνθετών θα μας ταξιδέψουν με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν στην πόλη της μουσικής. Σε μια πόλη Μαγική λοιπόν ας ταξιδέψουμε όλοι και ας σιγοτραγουδήσουμε όλα αυτά τα διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια.

Το φωνητικό σύνολο του συλλόγου «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας» δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2022 από ανθρώπους που αγαπούν τη χορωδιακή μουσική με επικεφαλής τη μαέστρο Λιουντμίλα Καζάρτσεβα. Αποτελείται από 15 μέλη και το ρεπερτόριο του περιλαμβάνει έντεχνα, παλαιότερα και σύγχρονα τραγούδια με επεξεργασία και εναρμόνιση από την κυρία Καζάρτσεβα. Σκοπός του φωνητικού συνόλου είναι η μουσική καλλιέργεια των μελών του και η συμβολή του στα πολιτιστικά δρώμενα με οργάνωση ή συμμετοχή σε τοπικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και σε χορωδιακές συναντήσεις που οργανώνουν αντίστοιχοι πολιτιστικοί φορείς.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.