Συντήρηση Καυστήρα στα Νότια Προάστια

Βρες εύκολα τεχνικό για την επισκευή καυστήρα φυσικού αερίου ή πετρελαίου για όλα τα Νότια προάστια. Πιστοποιημένοι τεχνικοί σε καλούν άμεσα για κάθε βλάβη.

Ο καυστήρας αποτελεί σίγουρα το σημαντικότερο τμήμα ενός συστήματος θέρμανσης. Μέσω αυτού πραγματοποιείται καύση διαφόρων καυσίμων, π.χ. πετρελαίου, φυσικού αερίου, και παράγεται θερμότητα. Η συντήρηση και ο καθαρισμός καυστήρα, είτε πετρελαίου είτε φυσικού αερίου, είναι μια εργασία που χρειάζεται να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ένα κτίριο. Η περιοδική συντήρηση βοηθά στην αύξηση της λειτουργικότητας του καυστήρα και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους ενέργειας.

συντήρηση καυστήρα

Συντήρηση Καυστήρων στα Νότια Προάστια

Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και βρες καυστηρατζή για συντήρηση καυστήρα για όλα τα νότια προάστια: Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και σε όλη την Αττική.

Πώς μπορείς να κλείσεις ραντεβού άμεσα με τεχνικό;

1. Διάλεξε την διεύθυνση που θέλεις να εξυπηρετηθείς.
2. Πληκτρολόγησε το κινητό τηλέφωνο που θέλεις να σε καλέσουμε.
3. Επέλεξε οτι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.
4. Πάτησε το "Καλέστε με τώρα δωρεάν" και ένας τεχνικός θα επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί σου χωρίς εσυ να χρεωθείς για την κλήση.

Κάθε πότε είναι καλό να γίνεται συντήρηση καυστήρα;

Ενδεικτικά, μια φορά το χρόνο είναι ένα καλό χρονικό διάστημα ώστε να γίνει συντήρηση και καθαρισμός καυστήρα. Η ετήσια συντήρηση και οι μηνιαίοι έλεγχοι περιλαμβάνουν κάποιες βασικές εργασίες. Για να εξασφαλιστεί ότι δε θα υπάρξει μελλοντική βλάβη σε έναν καυστήρα, χρειάζεται πιθανόν να γίνει αντικατάσταση εξαρτημάτων που έχουν φθαρεί. Ένας συχνός έλεγχος της στάθμης του νερού είναι απαραίτητος, ώστε να διασφαλιστεί πως λειτουργεί σωστά.

Επιπλέον, ο καθαρισμός ενός καυστήρα συμβάλλει στην αφαίρεση τυχόν σκόνης και βρωμιάς που μπορεί να υπάρχει στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό του, αυξάνοντας έτσι τη λειτουργικότητά του. Πιστεύεις πως ο καυστήρας σου δε λειτουργεί σωστά; Βρες άμεσα και γρήγορα επαγγελματία καυστηρατζή και λύσε το πρόβλημά σου!

Γιατί να κάνεις συντήρηση καυστήρα;

●     Καλύτερη Απόδοση

Σε σύγκριση με τα παλαιότερα μοντέλα καυστήρα, οι καυστήρες πετρελαίου ή φυσικού αερίου είναι πιο αποδοτικοί και δεν εκπέμπουν βλαβερά καυσαέρια. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου χαμένη θερμότητα, με αποτέλεσμα καλύτερη απόδοση.

●     Μεγαλύτερη Διάρκεια Ζωής

Η αγορά ενός νέου καυστήρα είναι μια σημαντική επένδυση. Η τακτική συντήρησή του μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μονάδας θέρμανσης, επιτρέποντας να κερδίσεις περισσότερα χρήματα από την αγορά του.

●     Οικονομία

Όταν ο καυστήρας σου είναι αποδοτικός, δε χρειάζεται να εργάζεται τόσο σκληρά για να παράγει την ίδια ποσότητα θερμότητας. Η αποδοτικότητα αυτή σου εξοικονομεί χρήματα.

●     Ελαχιστοποίηση ρύπανσης

Ένα πρόσθετο όφελος από την συντήρηση των καυστήρων είναι πως υπάρχει έλλειψη εκπομπής καυσαερίων. Έτσι, καταλαβαίνουμε ότι είναι καλύτεροι για το περιβάλλον.

Συντήρηση Λέβητα (μπόιλερ)

Η συντήρηση ενός λέβητα πετρελαίου ή φυσικού αερίου είναι σίγουρα μια εργασία που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της απόδοσής του και σε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. Επιπλέον, το γεγονός ότι εξασφαλίζεται μεγαλύτερη αντοχή, μειώνει τις πιθανότητες να χρειαστεί μελλοντική επισκευή βλαβών.

Συντήρηση Κυκλοφορητή

Ένα σημαντικό προτέρημα του κυκλοφορητή, είναι ότι προσθέτει ταχύτητα στο ζεστό νερό που μεταφέρεται από τις σωληνώσεις. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή και αποδοτική λειτουργία του συστήματος θέρμανσης του χώρου σου, χρειάζεται η τακτική συντήρηση του κυκλοφορητή από πιστοποιημένους επαγγελματίες.

Συντήρηση Καλοριφέρ

Είναι καλό να πραγματοποιείται συντήρηση ενός σώματος καλοριφέρ τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, μετά το πέρας της χειμερινής περιόδου. Έτσι, θα αποφύγεις τυχόν μελλοντικές βλάβες, όπως τη διαρροή νερού από τις σωληνώσεις ή από τα ίδια τα σώματα.