Ψάχνεις ποιος άγνωστος αριθμός σε κάλεσε;

Είναι πολλές οι περιπτώσεις που ένας άγνωστος αριθμός σε καλεί και θες να βρεις σε ποιον ανήκει. Είναι λογικό να μην σηκώνουμε το τηλέφωνο από άγνωστο αριθμό για πολλούς λόγους. Είτε γιατί είναι ενοχλητικός είτε γιατί πρόκειται για προωθητικές ενέργειες είτε για κακόβουλους σκοπούς. Αυτό που έχετε να κάνετε για να βρείτε ποιον ανήκει ο αριθμός που σε κάλεσε είναι:

  1. Πληκτρολογήστε στην φόρμα τον αριθμό
  2. Πατήστε το κουμπί αναζήτηση για να πραγματοποιήσετε την αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου.
  3. Θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα 11888.gr για να δείτε τα αποτελέσματα. Aν το τηλέφωνο είναι στους καταλόγους του 11888 θα εμφανιστούν τα αναλυτικά στοιχεία του στο κάτω μέρος.

Μέσα από την πλατφόρμα του 11888 giaola που σας δίνει τη δυνατότητα της αναζήτησης με τον τηλεφωνικό αριθμό. Μπορείτε να βρείτε έτσι εύκολα αν το τηλέφωνο που σας κάλεσε ανήκει σε ιδιώτη, εταιρεία, δημόσια υπηρεσία αλλά και δείτε πληροφορίες όπως την διεύθυνση, τους άλλους τρόπους επικοινωνίας και το ακριβές σημείο του χάρτη που βρίσκετε

αντιστροφη αναζητηση αριθμου ποιος με καλεσε

Επιπλέον ο άγνωστος αριθμός που σας κάλεσε μπορεί να σας είχε καλέσει κάποια στιγμή που δεν ήσασταν διαθέσιμος και θα θέλατε να βρείτε τον κάτοχο του. Πέρα όμως από τον κάτοχο του ο κατάλογος του 11888 giaola προσφέρει και τη διεύθυνση του κατόχου και πάνω σε χάρτη αλλά και στοιχεία για την επιχείρηση αν πρόκειται για επαγγελματίες. Η αντίστροφη αναζήτηση αριθμού ισχύει και για αριθμούς κινητών τηλεφώνων.  

Με αυτήν την εφαρμογή μπορείς πλέον να βρίσκεις σε δευτερόλεπτα ποιος ήταν αυτός ο άγνωστος αριθμός που σε καλεί επανειλημμένα. Πρόσθεσε την σελίδα αυτήν στα αγαπημένα ή στους σελιδοδείκτες σου ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στην παραπάνω φόρμα όταν το χρειάζεσαι. Στα κινητά μπορείς να τοποθετήσεις την σελίδα σαν εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας σου και κάνω μια απλή αντιγραφή επικόλληση του αριθμού που σας κάλεσε μέσα στο πεδίο και πατώντας αναζήτηση να βρεις τα στοιχεία του άγνωστου αριθμού.