Ανοιχτά σχολεία και τα Σαββατοκύριακα στη Γλυφάδα




Οι αλάνες των ‘70’s και των ΄80’s επιστρέφουν με τη μορφή σχολικών προαυλίων στη Γλυφάδα ! Από το Σάββατο 27 Απριλίου, τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν στα σχολεία τους, όχι βέβαια Μήλα, Τυφλόμυγα, Λάστιχο και Σκοινάκι … αλλά Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ !

Αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28 Απριλίου 2024) θα είναι «Ανοιχτά» το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, για τις εξής ώρες και δραστηριότητες :

🔷 2ο Δημοτικό Σχολείο : Είσοδος από τον πεζόδρομο (πάροδος Δημοκρατίας), από ώρα 10:00 πμ έως 14:30 και 17:30 έως 21:00, για Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ
🔷 3ο Δημοτικό Σχολείο : Είσοδος από την Παπανδρέου, από ώρα 10:00 πμ έως 14:30 και 17:30 έως 21:00, για Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ

«Ανοιχτά σχολεία και τα Σαββατοκύριακα!
Με ασφάλεια, με φύλαξη, με κάθε πρόνοια.
Για να παίζουν και να αθλούνται τα παιδιά μας σε χώρους όμορφους και ποιοτικούς, όπως τους έχουμε διαμορφώσει με πολύ κόπο και μπόλικη δουλειά τα τελευταία χρόνια.
Οι αλάνες των δικών μας παιδικών χρόνων δεν υπάρχουν πια.
Η ανάγκη όμως των παιδιών και των εφήβων να παίξουν λίγο ποδόσφαιρο, μπάσκετ και άλλα σπορ στον ελεύθερό τους χρόνο είναι πάντα εδώ», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:



«Τι χρειάζεται να κάνουμε λοιπόν;
Να βάλουμε φαντασία και να οργανωθούμε σωστά.
Έτσι, οι αλάνες του χθες είναι τα προαύλια των σχολείων του σήμερα.
Στη Γλυφάδα μας, κάθε παιδί που μένει στην πόλη το Σ/Κ, θα μπορεί να έχει μια διέξοδο παιχνιδιού, χαράς, ξεγνοιασιάς.
Στα ανακαινισμένα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ που έχουμε φτιάξει στα σχολεία μας και εν γένει στα προαύλιά τους, υπό την επίβλεψη πάντα ανθρώπου από τον Δήμο.
Όχι μόνο τώρα: Είναι κάτι που θα παγιωθεί κάθε Σαββατοκύριακο.
Το πρόγραμμα «Ανοιχτά σχολεία και Σαββατοκύριακα» προχωρά οργανωμένα και μεθοδικά, ώστε και να προσφέρει χώρους άθλησης και διασκέδασης, αλλά και να προστατεύει τη σχολική περιουσία.
Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση από την ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας ( https://www.glyfada.gr/anoixtasxoleia )
αλλά και τα social media για το ποια ακριβώς σχολεία θα είναι ανοιχτά, ποιες μέρες και ώρες.
Η αρχή γίνεται αύριο Σάββατο του Λαζάρου.
Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες!»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.