Ψάχνεις τον τηλεφωνικό αριθμό ενός ατόμου;

Αν θες να βρεις τον τηλεφωνικό αριθμό ενός ατόμου είτε σταθερό τηλέφωνο είτε κινητό τηλέφωνο μπορείς μέσα από τον online τηλεφωνικό κατάλογο. Ο ονομαστικός κατάλογος του 11888 giaola προσφέρει επιπλέον πληροφορίες στην αναζήτηση τηλεφώνου όπως διεύθυνση του κατόχου και το σημείο που βρίσκεται στον χάρτη.

Για αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο

  1. Πληκτρολογήστε το όνομα ή επώνυμο που σας ενδιαφέρει στην παρακάτω φόρμα
  2. Πληκτρολογήστε προαιρετικά την περιοχή
  3. Πατήστε αναζήτηση και θα μεταφερθείτε στην πλατφόρμα του 11888 giaola με τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας στον ονομαστικό κατάλογο

Η εισαγωγή της περιοχής συστήνεται να μην γίνεται στην πρώτη αναζήτηση ώστε να έχετε όλα τα αποτελέσματα για το όνομα που θέλετε και αν είναι πολλά τα αποτελέσματα τότε μπορείτε να τα περιορίσετε με την περιοχή.

ονομαστικος καταλογος

Η αναζήτηση στον online τηλεφωνικό / ονομαστικό κατάλογο είναι άμεση και τα στοιχεία που βρίσκονται εκεί είναι ενημερωμένα αφού πρόκειται για τον πανελλαδικό τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ.

Πλέον δε χρειάζεται να ψάχνεις σε αυτούς τους μεγάλους καταλόγους για να βρεις τον αριθμό που θέλεις όπως κάναμε παλιά και επίσης δε χρειάζεται να χρεώνεσαι για να βρεις έναν αριθμό καθώς όλα είναι ένα κλικ μακριά σου. Τα επιπλέον στοιχεία όπως η διεύθυνση που ανήκει ο αριθμός και το στίγμα στον χάρτη θα σας βοηθήσει να κάνετε και διασταύρωση των στοιχείων καθώς μερικές φορές είτε το όνομα που ψάχνουμε δεν είναι και ο ιδιοκτήτης του αριθμού είτε επειδή θέλουμε να στείλουμε κάποιο δώρο στη διεύθυνση κατοικίας.

Μια ακόμη χρησιμότητα είναι όταν θέλουμε τα στοιχεία κάποιου για να στείλουμε προσκλήσεις γάμου και χρειαζόμαστε να βρούμε τις διευθύνσεις χωρίς να χρειαστεί να τηλεφωνούμε σε κάθε άτομο ξεχωριστά.

Αν θες να βρεις σε ποίον ανήκει ένας αριθμός πάτα εδώ για την αντίστροφη αναζήτηση τηλεφωνικού αριθμού.