Βρες Ψυκτικό στα Νότια Προάστια

Ραντεβού με ψυκτικό άμεσα για επείγουσα βλάβη, επισκευή ή και συντήρηση κλιματιστικού. Για όλες τις ψυκτικές εργασίες , εύκολα και γρήγορα με δωρεάν αίτημα.

Ψυκτικοί για όλα τα Νότια Προάστια

Διαθέσιμοι ψυκτικοί για όλες τις ψυκτικές εργασίες στα νότια προάστια: Άλιμο, Άγιο Δημήτριο, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και σε όλη την Αττική με την φόρμα παρακάτω.

Πώς θα επικοινωνήσει ο ψυκτικός μαζί μου;

1. Διάλεξε την διεύθυνση που θέλεις να εξυπηρετηθείς.
2. Πληκτρολόγησε το κινητό τηλέφωνο που θέλεις να σε καλέσουμε.
3. Επέλεξε οτι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.
4. Πάτησε το "Καλέστε με τώρα δωρεάν" και ένας τεχνικός θα επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί σου χωρίς εσυ να χρεωθείς για την κλήση.

Ψυκτικές Εργασίες

Ο ψυκτικός είναι ένας τεχνικός απαραίτητος για την σωστή λειτουργία του κλιματιστικού μας. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του κλιματιστικού που απαιτούν ψυκτικές εργασίες είναι τα εξής:

Διαρροή από την εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού

Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που απαιτεί έλεγχο και επισκευή από ψυκτικό γιατί συνήθως συνδυάζεται και από μειωμένη απόδοση του κλιματιστικού. Ένας λόγος μπορεί να είναι η βουλωμένη αποχέτευση του κλιματιστικού ή γενικότερα ο καθαρισμός της εσωτερικής μονάδας. Κλείστε άμεσα ραντεβού με ένα ψυκτικό για το κλιματιστικό σου με την παραπάνω φόρμα για να μπορέσει το κλιματιστικό σου να αποδώσει σωστά.

Καθαρισμός κλιματιστικού ή αντικατάσταση

Ο καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται αρκετά συχνά καθώς επηρεάζει την απόδοση του κλιματιστικού αλλά και μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του αέρα που βγάζει το κλιματιστικό. Ο συχνός καθαρισμός ή αλλαγή φίλτρων κλιματιστικού από τον εξειδικευμενο ψυκτικό που συνδυάζεται από καθαρισμό της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας με χημικά που σκοτώνουν μικροοργανισμούς και απολυμαίνουν τα φίλτρα που γίνονται εστία μικροβίων λόγω της υγρασίας παίζουν καθοριστικό ρόλο και στην διάρκεια ζωής του κλιματιστικού. Επίσης ένα βρώμικο φίλτρο μπορεί να επιδεινώσει αναπνευστικα προβλήματα ή αλλεργίες και γενικότερα να κάνει κακή την ποιότητα του αέρα. Οι ψυκτικοί κλιματιστικών προτείνουν να γίνεται καθαρισμός τουλάχιστον κάθε 6 μήνες. Σίγουρα πάντως θα πρέπει να γίνεται στο περισσότερο μια φορά τον χρόνο καθώς είναι ένα διάστημα που αν το λειτουργούμε αρκετά θα χρειαστεί να καθαριστεί. Οπότε μην το παραμελήσεις. Κλείστε τώρα ραντεβού με ένα ψυκτικό για το κλιματιστικό σου με την παραπάνω φόρμα για να έχεις καθαρό αέρα εσύ και μια ανάσα για το κλιματιστικό σου.

ψυκτικός κλιματιστικου

Εγκατάσταση κλιματιστικού

Η εγκατάσταση ή απεγκατάσταση κλιματιστικού είναι μια εργασία που απαιτεί εξειδικευμένα εργαλεία και χρειάζεται τεχνικό. Όλες οι εγκαταστάσεις χρήζουν προσεκτικής μεθοδολογίας ώστε να μην υπάρξουν μελλοντικά προβλήματα είτε με το κλιματιστικό είτε με την εργασία που θα γίνει. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα χρειάζεται ένας έμπειρος τεχνικός για να βρει λύση για το πιο κλιματιστικό ταιριάζει καλύτερα στον χώρο και να μας προτείνει λύσεις. Βρες τον κατάλληλο ψυκτικό για τοποθέτηση κλιματιστικού στην παραπάνω φόρμα και κλείσε ραντεβού άμεσα και οικονομικά

επισκευη air condition

Το κλιματιστικό δεν ανοίγει

Μια ακόμα βλάβη του κλιματιστικού, εκτός από την μειωμένη απόδοση ή την διαρροή νερών, είναι ότι το κλιματιστικό δεν ανταποκρίνεται στις εντολές που του δίνουμε. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Αν το κλιματιστικό δεν δείχνει να ανάβει το λαμπάκι να ανάβει μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την πλακέτα του κλιματιστικού κάτι που μπορεί να απαιτεί αντικατάσταση της πλακέτας. Αν το λαμπάκι ανάβει αλλά δεν βγάζει αέρα το κλιματιστικό τότε μπορεί να οφείλεται σε κάποιον ελλαττωματικό πυκνωτή της εξωτερικής μονάδας που μπορεί να κάηκε και έτσι η εξωτερική μονάδα να μην μπορεί να εκκινήσει, είτε το ανεμιστήρα της είτε τον συμπιεστή του κλιματιστικού. Η δεύτερή επισκευή από τεχνικό κλιματιστικών είναι πολύ απλή διαδικασία. Η πρώτη απαιτεί περισσότερη προσοχή ώστε να δούμε και πως προκλήθηκε η βλάβη π.χ. από διακοπή ρεύματος. Όπως και να έχει εσύ δε χρειάζεται να ανησυχείς, με την φόρμα παραπάνω μπορείς μέσα στις επόμενες ώρες να έχεις τον έμπιστο τεχνικό στον χώρο σου που θα σου εξηγήσει ακριβώς το πρόβλημα και θα σου προτείνει την οικονομικότερη και αποδοτικότερη λύση για την επιδιόρθωση του κλιματιστικού. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την παροχή του ρεύματος στην μονάδα, σε αυτή την περίπτωση ένας ηλεκτρολόγος θα σας λύσει το πρόβλημα.

τοποθετηση κλιματιστικου

Φρεον κλιματιστικού

Μειωμένη απόδοση κλιματιστικού σημαίνει πολύ συχνά ότι υπάρχει κάποια διαρροή φρέον στο κλειστό κύκλωμα του κλιματιστικού μας. Μπορεί όμως να προκλήθηκε και από τα πολλά χρόνια. Όπως και να έχει, κλείστε ένα ραντεβού με ένα τεχνικό άμεσα ώστε να σας κάνει μέτρηση στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σας ώστε να δει αν η μειωμένη απόδοση οφείλεται σε μειωμένα επίπεδα φρέον και να σας επιδιορθώσει κάποια τυχόν διαρροή στις ενώσεις του χαλκού.

Για επιδιόρθωση κλιματιστικού ή ψυκτικες εργασίες

Για ηλεκτρολογικές βλάβες ή ηλεκτρολογικές εργασίες

Για διαρροη νερού ή υδραυλικες εργασίες

Για κλειδιά, κλειδαριές και εργασίες που απαιτούν κλειδαρά

People photo created by freepik - www.freepik.com