Μια ανάσα από τα ημιτελικά της Α1 γυναικών ο παθιασμένος ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ #Betsson!




Με τρομερή άμυνα και κολυμβητική υπεροχή, με πολλές δυνάμεις και κάτω από οποιαδήποτε δυσκολία, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson έκανε μεγάλο βήμα για την είσοδό του στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του, καθώς υπερασπίστηκε το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Πανιώνιο, τον οποίο κέρδισε με σκορ 10-6 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου το βράδυ της Παρασκευής. 

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 10-6

Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένης την Κυριακή στις 19:00 στη Νέα Σμύρνη και με νίκη ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson προκρίνεται στην τετράδα της Α1 γυναικών, εκεί όπου θα βρει μπροστά του τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Πρώτη σκόρερ του πρώτου προημιτελικού η Τίνα Κοντογιάννη με τέσσερα γκολ και ακολούθησε η Νεφέλη Κοβάτσεβιτς με τρια

Αυτή η ομάδα έχει δουλέψει τόσο σκληρά στην προπόνηση, όπου παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις μειωμένες λόγω προγράμματος προπονήσεις, καταφέρνει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της και να αντέχει σε όλες τις συνθήκες.



Να σημειωθεί ότι στον πάγκο του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ κάθισαν η Λούση Μοβσεσιάν και ο Νίκος Μπαμπάνας, προπονητές του συλλόγου σε άλλα τμήματα, καθώς ο Πάνος Βέργος, ο Γιάννης Μπενόπουλος και ο Δημήτρης Μπιτσάκος ήταν τιμωρημένοι με κόκκινη κάρτα από την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό την προηγούμενη Τετάρτη.

Η διακύμανση…

Με τρεις καλές άμυνες ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ, ενώ στην κόντρα η Χαλδαίου κέρδισε αποβολή λίγο μετά, με την ομάδα να μη σκοράρει σε δύο διαδοχικές ευκαιρίες. Εν συνεχεία, η τερματοφύλακας του Πανιωνίου είχε πραγματοποιήσει πολλές αποκρούσεις, όμως η Ηρώ Καριπίδου με εξαιρετικό σουτ από την περιφέρεια άνοιξε το σκορ για το 1-0! Ακολούθησε η ισοφάριση του Πανιωνίου στον παίκτη παραπάνω (1-1), όμως με τρομερή λόμπα η Νεφέλη Κοβάσεβιτς έγραψε το 2-1 λίγο μετά. Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson δεν αξιοποίησε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται (2-1). 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, εκ νέου η Νεφέλη Κοβάτσεβιτς με σουτ από την περιφέρεια σημείωσε το 3-1 για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, ενώ η ομάδα κατάφερε να βγάλει αποτελεσματικά διπλό παίκτη λιγότερο, με την Αλεξία Τζούρκα να αποκρούει! Ο ΑΛΙΜΟΣ έβγαζε μεγάλες άμυνες, όμως στη συνέχεια δέχθηκε την ισοφάριση σε 3-3, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το 2ο οκτάλεπτο. 

Στην τρίτη περίοδο, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ ξεκίνησε δυναμικά με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να σκοράρει στην κόντρα για το 4-3, ενώ η Τίνα Κοντογιάννη σε νέα κόντρα έγραψε το 5-3. Ο Πανιώνιος μείωσε σε 5-4 από τη θέση του φουνταριστού, όμως η Νεφέλη Κοβάτσεβιτς από την περιφέρεια σημείωσε το 6-4. Στη συνέχεια, με λόμπα η Τίνα Κοντογιάννη έγραψε το 7-4, λίγο πριν εκπνεύσει η τρίτη περίοδος. 

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson διατήρησε την καλή του άμυνα, ενώ η Τίνα Κοντογιάννη κατάφερε σε παίκτη παραπάνω να σκοράρει ξανά για το 8-4, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη του! Καλή άμυνα ξανά και Τίνα Κοντογιάννη στην κόντρα για το 9-4 του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ. Ο Πανιώνιος σκόραρε ύστερα από ώρα για το 9-5, όμως η επίθεση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ δεν το άφησε ατιμώρητο και η Μαργαρίτα Μπιτσάκου εξ επαφής έγραψε το 10-5! Τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του παιχνιδιού, με τον Πανιώνιο να σκοράρει με πέναλτι για το 10-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 4-1, 3-2.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Λούση Μοβσεσιάν): Τζούρκα, Μέγκενς, Κοβάτσεβιτς 3, Ρακιντζή, Καριπίδου Μελίνα, Χαλδαίου, Ασημάκη 1, Ζλάτου, Μπιτσάκου Αφροδίτη, Μπιτσάκου Μαργαρίτα 1, Τσιμάρα, Κοντογιάννη 4, Αρχοντάκη, Καριπίδου Ηρώ 1, Θεοφανοπούλου. 

Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.