Πιστεύει στην πρόκριση η Ελλάδα, πείθει περισσότερο η Ουαλία




Τελευταία ημέρα των εθνικών υποχρεώσεων, πριν μπούμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Φυσικά το ενδιαφέρον στρέφεται στα προκριματικά του Euro και στη σπουδαία αναμέτρηση της Γεωργίας με την Ελλάδα, για ένα από τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια στα τελικά της διοργάνωσης. Σημαντικές επίσης, οι μάχες σε Κάρντιφ (Ουαλία – Πολωνία) και στο ουδέτερο Βρότσλαβ (Ουκρανία – Ισλανδία).

Δες εδώ: τι ωρα παιζει η εθνικη ελλαδος σημερα

877. Γεωργία – Ελλάδα (19:00)

Φυσικά και ξεκινάμε, με το σπουδαίο ματς της Τιφλίδας. Η Γεωργία έχει το τεράστιο πλεονέκτημα της έδρας η οποία μάλιστα θα είναι κατάμεστη, μιας και δίνει τον αγώνα της ιστορίας της, θέλοντας να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελική φάση, ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σίγουρα, η παρέα του Κβαρατσκχέλια δεν έχει καμία σχέση με το εμπόδιο του Καζακστάν που απέκλεισε πριν λίγες ημέρες η “γαλανόλευκη”. Ωστόσο, η Ελλάδα έδειξε εξαιρετικά δείγματα σε αυτό το ματς και πως η επίθεση της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αίσθηση μας πως δεν θα χάσει στην κανονική διάρκεια, ενώ μπορεί να βρει και δίχτυα, κρατάμε τον συνδυασμό του Χ2 με το Over 1.5, στο 2.02.



927. Ουαλία – Πολωνία (21:45)

Από σημαντική πρόκριση προέρχεται η Ουαλία, που άφησε εκτός το δύσκολο εμπόδιο της Φινλανδίας. Καμία σχέση δηλαδή με την Εσθονία που απέκλεισε η Πολωνία. Παρά τα πέντε γκολ που πέτυχε η παρέα του Λεβαντόφσκι, δεν δείχνει να πείθει με τίποτα, ενώ οι Ουαλοί πατάνε αισθητά πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον, ο παράγοντας της έδρας θα παίξει σημαντικό ρόλο και θεωρούμε πως θα δώσει την ώθηση στη γηπεδούχο να φτάσει στη νίκη πρόκριση, καταλήγουμε στον άσο του 2.55.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.