Zευγάρι ξενοδόχων τα θύματα του φοβερού τροχαίου στο Παλαιό Φάληρο




Αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο σύζυγος της 50χρονης γυναίκας, που το μεσημέρι της Πέμπτης πέθανε ακαριαία όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο μετά έπεσε σε τραμ.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην παραλιακή, κοντά στη στάση “Εδέμ” στο Παλαιό Φάληρο, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε διερχόμενο τραμ.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Tlive” στον Alpha, πρόκειται για ιδιοκτήτες ξενοδοχείου στον Λαγανά, οι οποίοι είχαν έρθει στην Αθήνα για να επισκεφθούν γιατρό. Σε λίγες ημέρες, θα επέστρεφαν στη Ζάκυνθο.

Ο γιος τους, συντετριμμένος αλλά και οργισμένος, μίλησε στην εκπομπή “Tlive”: ” Η μητέρα μου είναι νεκρή. Πήγα και αναγνώρισα το πτώμα της. Ο πατέρας μου χαροπαλεύει. Είναι διασωληνωμένος στην εντατική”.



Η τραγική ιστορία του ζευγαριού ξενοδόχων από τη Ζάκυνθο

Το ζευγάρι έχει ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο και βρισκόταν στην Αθήνα για προσωπικές υποθέσεις. Πριν συμβεί η τραγωδία βρίσκονταν για φαγητό.

Το όχημα τους παρέσυρε ενώ επέστρεφαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στη Ζάκυνθο είχε δύο γιους ενώ πρόσφατα απέκτησαν εγγονάκι.

“Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Έπεσε το αμάξι πάνω μου, δεν κατάλαβα τίποτα”, ανέφερε από την πλευρά του ο οδηγός του τραμ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.