Θρήνος για τον 20χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε στην παραλιακή (VIDEO)




Ξημερώματα της Δευτέρας 28 Αυγούστου ο 20χρονος Κωνσταντίνος έχασε ακαριαία τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε “καρφώθηκε” σε δέντρο, στην παραλιακή, στο ύψος του πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του «πάγωσαν» στην είδηση του θανάτου του. Έκαναν λόγο για ένα παιδί που είχε κέφι για ζωή, του άρεσαν τα ταξίδια, ήταν δοτικός με τους ανθρώπους που είχε κοντά του, ασχολιόταν με επιχειρήσεις και του άρεσε να περνάει καλά μαζί με τους φίλους τους.

Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο στην Παραλιακή
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, με συνοδηγό την συνομήλικη φίλη του, παραμορφώθηκε από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Τα δυο παιδιά φέρεται να επέστρεφαν μετά από διασκέδαση. Ο 20χρονος οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνήτου, καβάλησε το κράσπεδο και καρφώθηκε σε δέντρο. 



Ο Κωνσταντίνος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον ίδιο και τη φίλη του.

Η 20χρονη συνοδηγός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιειο Βουλας, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, ενώ φέρει κατάγματα σε αυχένα και σπονδυλική στήλη.

Οι αρχές αναζητούν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου. Ερευνούν την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αμάξι, ενώ από τις τοξικολογικές εξετάσεις θα φανεί αν υπήρξε κατανάλωση αλκοόλ. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.