Συγκλονίζει ο πατέρας του 35χρονου Δημήτρη που διαμελίστηκε σε ρομποτικό κάδο σκουπιδιών




Τον περασμένο Μάϊο η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης «πάγωσε» στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νεαρός άνδρας, εγκλωβίστηκε μέσα σε ρομπτικό κάδο σκουπιδιών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Αν και στην αρχή γράφτηκε ότι επρόκειτο για ρακοσυλλέκτη, σύντομα ξεκαθαρίστηκε ότι ο 35χρονος Δημήτρης, είχε πάει να πετάξει τα σκουπίδια και όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο νεαρός άνδρας κρατούσε στα χέρια του μια σακούλα με φάρμακα, την οποία πέταξε κατά λάθος μαζί με τα απορρίμματα. Τότε, εντελώς ασυναίσθητα, ο 35χρονος έσκυψε μέσα στον κάδο για να πιάσει τα φάρμακα, ωστόσο η αυτόματη πόρτα τον εγκλώβισε, με αποτέλεσμα να τον διαμελίσει.

Ο πατέρας του 35χρονου Δημήτρη μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Στρατή Λημνιό ζητά να μάθει την αιτία που ο γιος του έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Ενώ ο ίδιος έχει ακόμα ένα παιδί με ειδικές ανάγκες που όπως λέει ζητά συνεχώς τον αδελφό του.

Ο ξάδελφος του Δημήτρη μιλώντας στην εκπομπή και το Στρατή Λημνιό κάνει λόγο για εγκληματική αμέλεια των αρχών ενώ όπως θα πει κανείς δεν συλλυπήθηκε την οικογένειά του.



Ο Δημήτρης ήταν ένας νέος γεμάτος ζωή. Είχε φίλους, αγαπούσε τα σόσιαλ μίντια και συχνά ανέβαζε φωτογραφίες. Τραγική ειρωνεία, πριν από λίγα χρόνια ο ίδιος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών ενώ στη λεζάντα είχε στίχους από το τραγούδι του Βασίλη Καρρά γράφοντας : στα σκουπίδια, εκεί έχω κάνει τα καλύτερα ταξίδια….Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.