Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο!




Το πιο τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα, σε έναν οδηγό φορτηγού από την Αμαλιάδα, ο οποίος σήμερα το πρωί, εκτελώντας το καθημερινό του δρομολόγιο ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με θύματα δύο συντοπίτες του.

Τόσο το άτυχο ζευγάρι, που έχασε τη ζωή του, όσο και ο τραυματίας οδηγός της νταλίκας, είναι πρόσωπα αρκετά γνωστά στην πόλη της Αμαλιάδας, καθώς οι μεν πρώτοι διατηρούσαν πολυσύχναστη καφετέρια πλησίον του δημαρχείου της πόλης ενώ ο οδηγός της νταλίκας, είναι για χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών.

Για ακόμα μια φορά με αίμα βάφτηκε η εθνική οδός, με θύματα τον 54χρονο Θεόφιλο Καρλέτση και την σύζυγό του, Ελένη Τσακούλη, 43 ετών, ενώ τραυματίας νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας, που μετέφερε, σύμφωνα με πηγές, σταφίδα στο Αίγιο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το δυστύχημα συνέβη στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων, όταν τα δύο οχήματα που κινούνταν με την ίδια κατεύθυνση προς Πάτρα, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα, τη στιγμή που η μεγάλη νταλίκα για άγνωστη αιτία «δίπλωσε» με αποτέλεσμα ο 54χρονος οδηγός που ακολουθούσε να μην προλάβει να αντιδράσει.



Άμεσα στο σημείο έφτασαν η Τροχαία Πάτρας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με επικεφαλής τον διοικητή Νομού Αχαΐας, Βασίλη Σολδάτο, ενώ για αρκετή ώρα χρειάστηκε να κλείσει η εθνική οδός στο ύψος του τροχαίου καθώς η μεγάλη νταλίκα είχε αποκόψει την κίνηση στο σημείο.

Τραγικό παιχνίδι
Η είδηση του θανάτου του ζευγαριού από την Αμαλιάδα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς και οι δύο ήταν πολύ γνωστοί στην περιοχή. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας όμως, εκτυλίχθηκε και για τον οδηγό της νταλίκας ο οποίος εκτελώντας το καθημερινό του δρομολόγιο, δεν μπορούσε να φανταστεί πως στο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, θα επέβαιναν δύο συντοπίτες του, τους οποίους γνώριζε.

Η ασύλληπτη τραγωδία, έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ηλεία, με γνωστούς και φίλους του ζευγαριού να μην μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του ενώ τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα διερευνώνται από την αρμόδια υπηρεσία Τροχαίας της Πάτρας.

Αγαπημένοι μαζί
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. Πατρίς, το ζευγάρι από την Αμαλιάδα, βιοπαλαιστές και οι δύο είχαν μόλις πρόσφατα ανοίξει την καφετέρια Fuente στην πόλη, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το δημαρχείο της Ήλιδας. Και οι δύο ήταν αγαπημένοι και πάντα μαζί, είχαν αποκτήσει δε τρία υπέροχα παιδιά και ζούσαν την οικογένειά τους με αξιοπρέπεια. Άνθρωποι αγαπητοί στην κοινωνία, που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το άδικο φευγιό τους. Πηγή: patrisnews.com Πηγή φωτό: thebest.gr

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΟΡΤ:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.