Τι λέει το Λιμενικό για τον άνδρα που έπεσε από το φέρι μποτ στη θάλασσα (VIDEO)




Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) όταν βρέθηκε «μεσοπέλαγα», άνδρας να επιπλέει στο στενό μεταξύ Περάματος και Σαλαμίνας.

Το φέρι μποτ της γραμμής εντόπισε τον άνδρα, ο οποίος βρέθηκε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι επιβάτες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα, την επιχείρηση διάσωσης του άνδρα, από τα μέλη του πληρώματος του φέρι μποτ.

Το Piraeus Press σας μεταφέρει Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Piraeus Press από τη στιγμή της διάσωσης και περισυλλογής του:



Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή της Σαλαμίνας ενημερώθηκε για περιστατικό πτώσης 31χρονου ημεδαπού επιβάτη στη θάλασσα στον δίαυλο της Σαλαμίνας από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Παλούκια Σαλαμίνας-Πέραμα.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε από έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας, το οποίο τον ανέσυρε και τον μετέφερε στο λιμάνι των Παλουκίων Σαλαμίνας, καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, ο ίδιος δήλωσε σε στελέχη της Λιμενικής Αρχής ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.