Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον Δημήτρη Κόκοτα




Η ανακοίνωση του «Γεννηματάς» για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα
«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).
Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για το live του J2US είχε έντονες ενοχλήσεις.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής βρισκόταν μαζί με την Τραϊάνα Ανανία για τις πρόβες τους για το επόμενο live του J2US. Εκεί είχε μια έντονη αδιαθεσία και ζήτησε να σταματήσει η πρόβα από τους ανθρώπους της παραγωγής της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

Κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Εκεί κατά την εισαγωγή του υπεβλήθη σε στεφανιογραφία. Ενώ όπως ανακοινώθηκε έχει υποστεί έμφραγμα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική καρδιολογική μονάδα, ενώ η κατάστασή του έχει κριθεί σοβαρή.



Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και ανατάχθηκε. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα για τον ασθενή, είπε χαρακτηριστικά πηγή του νοσοκομείου στο protothema.gr, τονίζοντας την πολύ επιβαρυμένη εικόνα του.

Η Ματίνα Παγώνη στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή.

«Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτή την στιγμή περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του».

Και πρόσθεσε η κα Παγώνη «υπάρχει ανακοινωθέν που θα βγει σήμερα» και υπογράμμισε «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

Η Ευάννα Ζουμπούρογλου που βρισκόταν στα παρασκήνια του J2US το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 ανέφερε ότι στη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Κόκοτα, τον είδε λίγο πιο κακόκεφο σε σχέση με άλλες φορές, ενώ αποκάλυψε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί και ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή.

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο στυλίστας του J2US, ο Κώστας Ζήσης, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή για να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, γύρισε πίσω και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα το 166 και με σύνδεσαν με τον γιατρό, ο οποίος μίλησε με τον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης είπε ότι του μουδιάζει το χέρι, έχει τάση για εμετό, πόνο στην καρδιά. Στα επόμενα 20 λεπτά ήρθε διασώστης με μηχανή και μετά από 15 λεπτά ήρθε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του κανονικά, πονούσε, αλλά ήταν ψύχραιμος», είπε ο Κώστας Ζήσης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.