Ο Ανδρέας Κονδύλης εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αθήνας (ΣυΔΝΑ)




O Δήμαρχος Αλίμου, εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αθήνας (ΣυΔΝΑ).Ο Ανδρέας Κονδύλης, ευχαρίστησε τους Δημάρχους Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας, που του έκαναν την τιμή να τον εκλέξουν Πρόεδρο:

“Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους Δημάρχους Παλ.Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο και Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αθήνας (ΣυΔΝΑ) για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν Πρόεδρο του Συνδέσμου μας.
Το επόμενο διάστημα θα εργαστούμε εντατικά, για να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, αλλά και για να αναδείξουμε το πολύ σημαντικό έργο που έχει ήδη επιτελεστεί από την ίδρυση του Συνδέσμου μας (2016) έως σήμερα.”

Ο Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής (ΣυΔΝΑ) είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου που συστάθηκε τον Απρίλιο 2017 (ΦΕΚ Β’ 1215/2017). Η σύστασή του είναι προϊόν διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ των δήμων Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου.

Σκοπός του Συνδέσμου είναι η κοινή ανάπτυξη των δήμων του παραλιακού μετώπου και η αναβάθμισή τους. Πιο συγκεκριμένα, οι στόχοι του ΣυΔΝΑ είναι:



1. Ο κοινός προγραμματισμός και η εκτέλεση έργων διαδημοτικού χαρακτήρα, με αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων σε εθνικό, κοινοτικό και διεθνές επίπεδο.
2. Η οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
3. Η εκπόνηση μελετών και η ανάπτυξη ερευνητικής δραστηριότητας.
4. Η συνεργασία των δήμων για την αποτελεσματικότερη επιτέλεση του έργου τους.
5. Η προστασία και η αναβάθμιση του περιβάλλοντος.
6. Η σύνδεση του αστικού ιστού με το παραλιακό μέτωπο των πόλεων.
7. Η αξιοποίηση του παράκτιου μετώπου και της ενδοχώρας για σκοπούς πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής.
8. Η ανάδειξη ιστορικών γεγονότων, τοπίων και μνημείων.
9. Η δυναμική διεκδίκηση του μέγιστου δυνατού οφέλους για το κοινωνικό σύνολο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.