Ντουμπλάρει η Τσέλσι, «τρένο» η Μακάμπι και οι Νάγκετς




«Φτωχό» το σημερινό πρόγραμμα. Στο ποδόσφαιρο ξεχωρίζουν οι δύο επαναληπτικοί προημιτελικοί στο γυναικείο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο μπάσκετ ξεκινά η 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκα με το ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια.

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικα στοιχήματος

5178. Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια (21:30)

Με τρένο δίχως στάσεις μοιάζει η Μακάμπι, η οποία μετράει 14 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων 5 διαδοχικές στην Ευρωλίγκα. Έχει «αγκαλιάσει» την 7η θέση, ενώ υπάρχουν κάποιες ελπίδες και για την 6η. Η Βαλένθια στη «διαβοδολοβδομάδα» κέρδισε ένα ματς στο… σουτ (70-68 την Μπάγερν) κι έχασε ένα με τον ίδιο τρόπο (79-78 από τη Μονακό). Δίνει μάχη για τη 10η θέση, όπου ισοβαθμεί με άλλες τρεις ομάδες και την περιμένουν ισάριθμοι «τελικοί». Στην κατάσταση που βρίσκονται οι Ισραηλινοί δεν γίνεται να μην τους στηρίξουμε. Πάντως θα τους κοντράρουν απόψε οι Ισπανοί. Θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό του άσου με το χάντικαπ 14.5 πόντων στους -τυπικά- φιλοξενούμενους στο 2.15.



Τσέλσι Γ – Άγιαξ Γ (22:00)

Η Τσέλσι βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στα ημιτελικά του γυναικείου Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη 3-0 στο Άμστερνταμ επί του Άγιαξ. Οι Ολλανδέζες θα τα παίξουν όλα για όλα στο Λονδίνο, αλλά το πολύ-πολύ να βοηθήσουν στο να σημειωθεί υψηλό σκορ. Λογικά το φαβορί θα περάσει στα ημιτελικά με δεύτερη νίκη, θα πάμε στο combo του άσου με το Over 3,5 σε απόδοση 2.10.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.