Ψηφίζουμε «ναι» σε ντέρμπι με γκολ και στον αγγλικό άσο




Δύο σπουδαία ντέρμπι υπάρχουν στο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ, Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Άρης – ΠΑΟΚ. Ωραία παιχνίδια για ποντάρισμα στα γκολ, ενώ δράση υπάρχει επίσης και στο Κύπελλο Αγγλίας με την αναμέτρηση Άρσεναλ – Λίβερπουλ να ξεχωρίζει.

327. Άρσεναλ – Λίβερπουλ (18:30)

Κύπελλο Αγγλίας και σούπερ ντέρμπι στο Λονδίνο. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα ψηλά της Πρέμιερ Λιγκ. Η γηπεδούχος προέρχεται από 2 ήττες (2-0 από Γουέστ Χαμ και 2-1 από Φούλαμ) και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Η Λίβερπουλ είναι υποχρεωμένη να παραταχθεί δίχως τον σταρ Σαλάχ, που λείπει με την Εθνική Αιγύπτου. Δεν είναι το μοναδικό κενό για τους «κόκκινους», συνολικά απουσιάζουν 9 παίκτες. Περιμένουμε σημάδια αντίδρασης από τη γηπεδούχο, ο άσος έχει αξία στο 2.00.

Δες εδώ: Τα καλύτερα casino live στην Ελλάδα



336. Άρης – ΠΑΟΚ (19:30)

Μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, με τον προβληματικό Άρη να περιμένει στο γήπεδο του τον «εχθρό» του, ΠΑΟΚ. Ο γηπεδούχος δεν πατάει καλά, μιας και αφήνει βαθμούς δεξιά και αριστερά. Τελευταία του «γκάφα» η ήττα 3-2 στην Τρίπολη, σε ματς που κέρδιζε 2-0. Το θετικό είναι ότι βρίσκεται εντός πρώτης εξάδας. Παραδοσιακά συσπειρώνεται στα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ «πετάει» από νίκη σε νίκη. Δικαίως είναι στην κορυφή, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο και με διαφορετικά πρόσωπα. Λογικά θα προσέξουν οι δύο ομάδες, όμως βρίσκουμε το Over 2,5 στο 2.05 και δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.

346. Ολυμπιακός – ΑΕΚ (21:00)

Η ομάδα του Φαλήρου δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρότι άλλαξε προσφάτως προπονητή. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ψάχνει να βρει χημεία στην ομάδα, κάτι που δεν υπήρχε στη Λαμία, όπου ηττήθηκε με 1-0 (είχε χαμένο πέναλτι). Θέλει να αντιδράσει, όμως η ΑΕΚ μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι. Σερί 1-2-0 για τους «κιτρινόμαυρους», που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν την επαφή με την κορυφή. Κίνητρο για νίκη και στις δύο, συνεπώς περιμένουμε θέαμα, οπότε και γκολ και από τις δύο πλευρές, επιλογή που πληρώνει 1.82.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.