Η καταγγελία της Στέλλας Μπεζαντάκου για αστυνομικό στη Γλυφάδα




Δικογραφία για πλαστογραφία σχηματίστηκε σε βάρος αστυνομικού, ύστερα από καταγγελία που υποβλήθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων από την τραγουδίστρια, Στέλλα Μπεζαντάκου.

Η Στέλλα Μπεζεντάκου καταγγέλλει ότι ο αστυνομικός δεν της πληρώνει τα ενοίκια για το σπίτι που του νοικιάζει στη Γλυφάδα και ότι έχει πλαστογραφήσει το συμβόλαιο μίσθωσης για να το καταθέσει σε εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, με στόχο να αποφύγει προηγούμενες οφειλές για κατανάλωση ρεύματος.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του iEidiseis, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ξεκίνησε έρευνα μετά την καταγγελία και διαπίστωσε ότι πράγματι ο αστυνομικός φέρεται να πλαστογράφησε συμβόλαιο μίσθωσης και να το κατέθεσε σε εταιρία παροχής ρεύματος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία (άρθρο 216 του Ποινικού Κώδικα) που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές. Και αυτό διότι οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι σε βάρος του υπάρχουν από το παρελθόν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για πλαστογραφία. Οι καταδίκες είναι πρωτόδικες και εκκρεμεί ο δεύτερος βαθμός στο Εφετείο. Για τις καταδίκες του παρελθόντος δεν είχε ενημερωθεί το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. -όπως προβλέπεται- και δεν είχαν κινηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος του αστυνομικού, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να υπηρετεί στο Σώμα σαν να μη… συμβαίνει τίποτα. Δεν είναι ακόμα σαφές, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, που υπήρξε «δυσλειτουργία» στη διαδικασία που πρέπει να γίνει μεταξύ Δικαιοσύνης και Αστυνομίας.



Πηγές από τη λεωφόρο Κατεχάκη σημειώνουν πάντως ότι μετά την τελευταία δικογραφία που σχηματίστηκε ενημερώθηκε αμέσως το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. που διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.

Σύμφωνα πάντα με την κυρία Μπεζαντάκου, όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2022 όταν ο αστυνομικός ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το σπίτι της στη Γλυφάδα έναντι 1.400 ευρώ. Μετά από τη συμφωνία τους, όπως υποστηρίζει, ο αστυνομικός της ζήτησε να μη φαίνεται ο ίδιος στο μισθωτήριο αλλά η σύντροφός του, ενώ στη συνέχεια -και αφού εγκαταστάθηκε κανονικά στο σπίτι- ανέβαλε με διάφορες δικαιολογίες την επισημοποίηση της συμφωνίας. Τα… προβλήματα εμφανίστηκαν όταν άρχισε να μην καταβάλει τα ενοίκια και όταν διαπίστωσε, όπως υποστηρίζει, ότι δεν πλήρωνε τα κοινόχρηστα και το ρεύμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα στο σπίτι λόγω οφειλών και τότε εκείνος βρήκε τρόπο να κλείσει συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία παροχής ρεύματος πλαστογραφώντας μισθωτήριο συμβόλαιο. Η κ. Μπεζαντάκου από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι δεν είχε στη διάθεσή του ούτε μισθωτήριο ούτε κάποιο άλλο νόμιμο έγγραφο με το οποίο θα μπορούσε να αποδείξει ότι κατοικεί νόμιμα στο σπίτι της.

Τέλος, η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός χρησιμοποίησε την ιδιότητά του για να την κάνει να τον εμπιστευτεί. Χαρακτηριστικά φέρεται να της είπε: «Μην ανησυχείτε, εγώ είμαι άνθρωπος του νόμου»… Πηγή: ieidiseis.grΑλέξανδρος Καλαφάτης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.