Βράβευσαν τον Κωνσταντέλλο στο 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών




Με την παρουσία του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, έπεσε (Κυριακή, 3/12) η αυλαία του 20ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών, που διεξήχθη από την Παρασκευή (1/12), στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας.

Θριαμβευτής για 12η συνεχόμενη φορά ο ΠΟΚ, που δεν διέψευσε τον τίτλο του φαβορί, που είχε από την αρχή, καθώς δεν δέχθηκε γκολ! Επικράτησε του ΑΣΚΚ «Μίνωας», με 5-0 και του ΠΑΟΚ «Μοριάς» με 4-0 και στέφθηκε πρωταθλητής. Στο σημερινό (3/12) αγώνα που κρινόταν η 2η θέση ο ΑΣΚΚ «Μίνωας» νίκησε με 2-0 και άφησε στην 3η θέση τον ΠΑΟΚ «Μοριάς».

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ

ΑΣΚΚ «Μίνωας»-ΠΟΚ 0-5 (27’, 29’ Μπεσίμι, 45’ Παβλικόφσκι, 70’ Ζεχαλάου, 88’ Κοντογιάννης)



ΠΟΚ-ΠΑΟΚ «Μοριάς» 4-0 (Aμερ 41’, Τσεκούρας 74’, Τρικαλίτης 93´, 94’)

ΠΑΟΚ «Μοριάς»- ΑΣΚΚ «Μίνωας» 0-2 (Γιαννόπουλος 35´ Παπαδάκης 70´).

Οι βραβεύσεις και οι παρουσίες

Εν μέσω πανηγυρισμών, οι παίκτες και οι παράγοντες του ΠΟΚ παρέλαβαν το Κύπελλο από τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τα μετάλλια καθώς και το «ταξιδιωτικό» (σ.σ. όπως ονομάζεται από την Ομοσπονδία) κύπελλο από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΑΚ Κωνσταντίνο Γαργάλη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κωνσταντέλλος επισήμανε: «Χαίρομαι πολύ που το 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών έγινε εδώ, στη Βούλα και ελπίζω να χάρηκαν και όσοι μετείχαν και όσοι το παρακολούθησαν. Θεωρούμε ότι σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα όχι γιατί ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα και γίνονται οι απονομές, αλλά γιατί σήμερα πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε και να επικοινωνούμε τα μηνύματα της συμπεριληπτικότητας όλων των ανθρώπων, που αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε φυσική δυσκολία. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια πόλη φιλική στους ανθρώπους με όλων των ειδών τα προβλήματα και να τους εντάξουμε μέσα στην καθημερινότητα της πόλης Μέρος αυτής της προσπάθειας είναι και οι αθλητικοί αγώνες είτε ποδοσφαίρου είτε επιτραπέζιας αντισφαίρισης και σε επίπεδο πρωταθλημάτων και σε επίπεδο προπονήσεων. Θέλω να ξέρετε ότι είσαστε πάντα καλοδεχούμενοι στην πόλη μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βράβευση».

Ο κ. Γαργάλης απένειμε τιμητικές πλακέτες στο δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για την όλη στήριξή του στην Ομοσπονδία και στην ομάδα του Άρη Βούλας για την παραχώρηση γηπέδου όπου διεξήχθησαν οι αγώνες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κωφών. Την πλακέτα παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ομάδος Ανδρέας Μούκιος, ο οποίος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΕΟΑΚ, για την τιμή και τη βράβευση.

Την απονομή για την 3η θέση στην ομάδα του ΠΑΟΚ «Μοριάς» έκανε ο πρόεδρος της ΟΜΚΕ Κωνσταντίνος Σίμψης. Για τη 2η θέση την απονομή στον ΑΣΚΚ «Μίνωας» έκανε ο  αντιπρόεδρος του Άρη Βούλας Ανδρέας Μούκιος. Πηγή: novasports.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.