Μοιρασιά σε Μιλάνο και Ρώμη, συνεχίζει απτόητη η Πορτ Βέιλ




Σέντρα απόψε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με σπουδαία ματς σε όλους τους ομίλους. Ξεχωρίζουν τα πολύ μοιρασμένα Μίλαν – Νιουκάστλ, Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και η μάχη της Παρί ΣΖ με την Ντόρτμουντ. Γεμάτο πρόγραμμα και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

809. Γιουνγκ Μπόις – Λειψία (19:45)

Ξεκινάμε με Τσάμπιονς Λιγκ και τη μάχη της Ελβετίας ανάμεσα σε Γιουνγκ Μπόις και Λειψία. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποκλείσουν το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα στα πλέι οφ και έτσι πήραν το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους. Πάντως, η εκκίνηση στη σεζόν και ειδικά εντός των συνόρων δεν είναι η καλύτερη. Η ομάδα παρουσιάζει αρκετά αμυντικά κενά, δέχεται πολύ εύκολα φάσεις και γκολ. Απόψε μάλιστα αντιμετωπίζει μια Λειψία που σκοράρει κατά ριπάς και δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την όποια φάση της παρουσιαστεί. Θεωρούμε πως θα γίνει ανοιχτό ματς, οπότε μπορούμε να κυνηγήσουμε το Over 3,5 του 2.30.

Στοιχηματικές με δώρο γενεθλίων – Μάθε ποιες είναι και πως μπορείς να λάβεις το δώρο σου!



810. Mίλαν – Νιουκάστλ (19:45)

Στην Ιταλία η Μίλαν υποδέχεται τη Νιουκάστλ. Δύο ομάδες που πρωταγωνίστησαν το καλοκαίρι με τη μεταγραφή του Τονάλι από τους Μιλανέζους στην Αγγλική ομάδα, με τον παίκτη να μην επιθυμεί να φύγει από την Ιταλία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από βαριά ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την Ίντερ και είναι αναγκασμένη να ψάξουν για αντίδραση απόψε. Από την άλλη η Νιούκαστλ, παρά την έλευση των Αράβων στη διοίκηση της, δεν έχει κάνει μεταγραφές εντυπωσιασμού αλλά ξεκάθαρα ουσίας. Πράγμα που επιτρέπει στον αξιόλογο κόουτς Έντι Χάου να φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Δύσκολη αναμέτρηση, πάντως οι δύο ομάδες θα κάνουν τα πάντα ώστε να μην χάσουν. Επιλογή η ισοπαλία του 3.60

828. Πορτ Βέιλ – Μπέρτον (21:45)

Μία μικρή παύση με το Τσάμπιονς Λιγκ και οδηγούμαστε στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας και στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Πορτ Βέιλ με την Μπέρτον. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα και σωστά φιγουράρουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς. Από την άλλη η Μπέρτον βρίσκεται βυθισμένη στην επικίνδυνη ζώνη και παραμένει χωρίς νίκη μετά από εφτά αγωνιστικές. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με την Πορτ Βέιλ, συνεπώς αυτομάτως καταλήγουμε στον άσο του 1.96.

848. Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Επιστρέφουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Ιταλία, μόνο που αυτή τη φορά οδεύουμε προς τη Ρώμη. Εκεί η Λάτσιο υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε. Μουδιασμένο ξεκίνημα για αμφότερες τις ομάδες στα πρωταθλήματα τους και ουσιαστικά από πολύ νωρίς έχουν μείνει μακριά στην κούρσα του τίτλου. Η Λάτσιο προέρχεται από την ήττα με 3-1 κόντρα στη Γιουβέντους, ενώ η Ατλέτικο έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας με 3-0 από τη Βαλένθια. Ο όμιλος με Φέγενορντ και Σέλτικ, χρήζει Ιταλούς και Ισπανούς φαβορί για την πρόκριση. Πολύ σημαντικό να μην ξεκινήσουν αμφότερες με ήττα, oπότε στρεφόμαστε στην ισοπαλία του 3.35.

850. Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ (22:00)

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αντβέρπ. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε να πρωταγωνιστήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πέρυσι δεν τα πήγαν καθόλου καλά, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του ομίλου για να υποβιβαστούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Βέλγοι από την άλλη απέκλεισαν την ΑΕΚ στα πλέι οφ και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Σημαντική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Μπαρτσελόνα δείχνει σοβαρή στο αμυντικό σκέλος σε αυτό το ξεκίνημα. Παίζεται ο συνδυασμός άσου και N/G στο 2.10.Διαβάστε περισσότερα για ότι αφορά το στοίχημα καθημερινά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.