Με Πογκόν στην πρεμιέρα και το θέαμα στο ντεμπούτο Μέσι




Μπαίνουν στην άκρη οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και υποδεχόμαστε τρεις λίγκες που κάνουν πρεμιέρα. Συγκεκριμένα ξεκινάνε σήμερα τα πρωταθλήματα σε Δανία, Ρωσία και Πολωνία, ενώ εκκίνηση κάνει και το Leagues Cup, με συμμετοχή ομάδων από το MLS και τη μεξικάνικη λίγκα.

262. Βάρτα Πόζναν – Πογκόν (19:00)

Η Βάρτα πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν πέρυσι για τα δεδομένα της. Εξασφάλισε άνετα την παραμονή, στόχο που έχει βάλει και για φέτος, όμως το ρόστερ της μοιάζει αποδυναμωμένο και δεν θα έχει εύκολη αποστολή. Η Πογκόν κατέλαβε την 4η θέση, εξασφάλισε εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ και την περιμένουν οι διπλές αναμετρήσεις με τη Λίνφιλντ (πρώτο ματς την ερχόμενη Πέμπτη). Η Βάρτα δεν κάλυψε τους παίχτες που έχασε, κυρίως στην άμυνα. Μπορεί να ξεκινήσει με το… δεξί η Πογκόν, το διπλό πληρώνει 1.97.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση NetBet 2023 – Γιατί πρέπει να την επιλέξεις!



Άρης Λεμεσού – Ομόνοια (20:30)

Κρίνεται ο πρώτος τίτλος στην Κύπρο, ανάμεσα στον Πρωταθλητή, Άρη Λεμεσού και την Κυπελλούχο, Ομόνοια. Έχασε τον κομβικό επιθετικό Κοκόριν ο Άρης, ο οποίος ξεκινάει μεσοβδόμαδα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την ΜΠΑΤΕ. Έσωσε τη σεζόν με το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο η Ομόνοια, απογοήτευσε στο πρωτάθλημα (6η θέση). Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ της, δείχνει ενισχυμένη. Παρά την απώλεια του Κοκόριν, ο Άρης στα φιλικά ήταν δραστήριος επιθετικά, το ίδιο και η Ομόνοια. Ποντάρουμε στο G/G που είναι σε απόδοση 1.93.

Ορλάντο – Χιούστον (22/7, 03.00)

Ματς για τον 2ο όμιλο του Leagues Cup. Στην 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας βρίσκεται το Ορλάντο, το οποίο παρουσιάζεται πολύ δυνατό στην έδρα του (σερί 4-3-0). Σε κάμψη το Χιούστον, αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία ματς (0-2-3) και βρίσκεται χαμηλά (9ο) στη βαθμολογία της Δυτικής Περιφέρειας. Στο ματς πρωταθλήματος το Ορλάντο επικράτησε 2-1. Ανάλογη εξέλιξη περιμένουμε και απόψε, ο άσος πληρώνει στο 1.97.

287. Κρους Ασούλ – Ίντερ Μαϊάμι (22/7, 03:00)

Ματς για τον 3ο όμιλο. Φυσικά τα φώτα κλέβει το ντεμπούτο που αναμένεται να κάνει ο Μέσι με τη φανέλα της ίντερ Μαϊάμι, η οποία θα αρχίσει να θυμίζει… Μπαρτσελόνα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπούσκετς (είναι διαθέσιμος), Άλμπα, είναι κοντά με τον Ινιέστα, ενώ ακούγεται ότι ενδιαφέρεται και για τον Σουάρες! Να δούμε αν αυτό το… reunion θα τη φέρει στον δρόμο των επιτυχιών, γιατί η ομάδα του Μπέκαμ αγνοεί τη νίκη για 11 ματς (0-3-8). Σε κρίση φαίνεται να είναι η Κρους Ασούλ, διαψεύστηκε η φήμη για παραίτηση του κόουτς Φερέτι, όμως είναι γεγονός πως ο Βραζιλιάνος είναι υπό πίεση. Ο «αέρας» του Μέσι αναμένεται να βοηθήσει την Ίντερ, η οποία έχει στα παιχνίδια της τα γκολ. Ποιοτική ομάδα η Κρους Ασούλ, μπορεί να ακολουθήσει. Ποντάρισμα στο Over 2,5 που είναι σε απόδοση 1.87.

Όστιν – Μασατλάν (22/7, 03:30)

Ολοκληρώνουμε με ματς από τον 1ο όμιλο. Το Όστιν είναι σε καλή κατάσταη (5η θέση στη Δυτική Περιφέρεια στο MLS), ενώ εκμεταλλεύεται καλά την έδρα του (5 νίκες στα 6 τελευταία ματς εκεί). Σε διαφορετικό μομένουμ η Μασατλάν, η οποία αγνοεί τη νίκη στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (0-2-4), ενώ στο τελευταίο ηττήθηκε 3-0 από τη Μοντερέι. Θα πάμε με τη φόρμα των ομάδων, αλλά και την αποτελεσματικότητα που δείχνει το Όστιν στο γήπεδό του. Ποντάρισμα στον άσο, που είναι σε απόδοση 1.85.Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.