Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων, λόγω καύσωνα




Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν τις ερχόμενες ημέρες, η θεατρική παράσταση «Ψύλλοι στα αυτιά» του Φεϊντό που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 22 Ιουλίου καθώς και η συναυλία με τη Μπέσυ Αργυράκη «ΚΟΡΜΙ ΚΙ ΑΛΑΤΙ» που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Ιουλίου αναβάλλονται.

Οι νέες ημερομηνίες των εκδηλώσεων είναι οι ακόλουθες:

Συναυλία με τη Μπέσσυ Αργυράκη «ΚΟΡΜΙ ΚΙ ΑΛΑΤΙ»

Κυριακή 27 Αυγούστου 21:00 Θέατρο Βέμπο (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 14, Βούλα)



Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, μας ταξιδεύει εκτός από τις δικές της επιτυχίες και σε άλλες απρόβλεπτες επιλογές! Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας θα είναι κοντά μας και με τους μουσικούς της υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά.

Η Μπέσσυ με 4 υπέροχους μουσικούς θα παρουσιάσει ένα μουσικό πάρτι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και των φίλων της, θυμίζοντας στους παλιότερους τα εκπληκτικά PARTY της γενιάς τους και στους νεότερους, τον τρόπο διασκέδασης μιας εποχής που έχει αφήσει ανεξίτηλα την υπογραφή της στον χώρο της διασκέδασης και της μουσικής.

Μαζί της ο ταλαντούχος ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου που εκτός από τραγούδια που θα ερμηνεύσει με την Μπέσσυ, θα έχει και ένα δεκάλεπτο standup comedy …..γιατί το γέλιο αυτό το καλοκαίρι θα μας χρειαστεί!

Θεατρική Παράσταση «Ψύλλοι στα αυτιά» του Φεϊντό

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Θέατρο Βέμπο.

Η κωμωδία απρόσμενων παρεξηγήσεων και παρανοήσεων με πανέξυπνες καταστάσεις «Ψύλλοι στα αυτιά» του Ζώρζ Φεϊντό, έρχεται το Σάββατο 22 Ιουλίου, Ίσως το πιο γνωστό έργο του συγγραφέα και η πορεία του μέσα στα χρόνια υπήρξε θριαμβευτική. Ο ΦΕΙΝΤΟ δημιουργεί έργα λαμπρά μέσα από τα όποια κριτικάρει την εποχή του είναι γνωστός για το ταλέντο του μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε πως είναι ένας μάρτυρας και κριτικός των κοινωνικών και πολιτικών ηθών της εποχής του.

Ένας 10 μελής θίασος με εξαιρετικούς ηθοποιούς… Ρούχα εποχής με ένα επιβλητικό σκηνικό…. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν μια μεγάλη παράσταση με απίστευτο γέλιο!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.