Οι Νοηματίστριες έρχονται και πάλι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης




«Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς να επικοινωνείς χωρίς να χρησιμοποιείς τη φωνή σου;»

Οι Νοηματίστριες έρχονται και πάλι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, με 2 κύκλους γνωριμίας με την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, για να ολοκληρώσουμε το βιωματικό πρόγραμμα, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο.

Όλοι μαζί, θα παίξουμε, θα δημιουργήσουμε και θα διασκεδάσουμε αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει. Μέσα από δραστηριότητες και κατασκευές, θα μάθουμε διάφορες έννοιες και λέξεις με τη μορφή νοημάτων, όπως τα χρώματα, τα ζώα, το αλφάβητο, κ.ά,  αλλά παράλληλα θα ευαισθητοποιηθούμε και σε ζητήματα κώφωσης. Με αυτό τον τρόπο θα αναπτύξουμε τις αισθήσεις μας, θα μάθουμε να συνεργαζόμαστε και να κοινωνικοποιούμαστε, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη συγκέντρωση και την παρατηρητικότητα μας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών και θα πραγματοποιηθεί σε 2 κύκλους. Ο Α’ κύκλος απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ο Β΄ κύκλος απευθύνεται αποκλειστικά σε όσα παιδιά έχουν ήδη παρακολουθήσει ή θα παρακολουθήσουν τον Α΄ κύκλο.



Α΄ Κύκλος:
Τρίτη 20 Ιουνίου έως Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 17:00-18:30

Β’ Κύκλος:
Δευτέρα 26 Ιουνίου & Τρίτη 27 Ιουνίου και ώρες 17:00-18:30 (α΄ τμήμα)  ή 19:00-20:30 (β΄ τμήμα)

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή.
Μη χάνετε χρόνο!
Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Προηγούνται οι κάτοικοι και οι δημότες Ηλιούπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Τμήμα Πολιτισμού, στο τηλέφωνο 210 9940699 (εσωτερικό 106).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.