Συναυλία, skateboard και graffiti στην πλατεία Παναγούλη, στον Άγιο Δημήτριο




 Ο οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τροχοσανίδας (skateboard), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής & της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και με τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας, με εμφανίσεις αθλητών του σπορ, αλλά και μαθήματα για τους μικρούς μας φίλους, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 από ώρα 17:00 και μετά στην πλατεία Παναγούλη.


 Την ίδια ώρα θα ξεκινήσουν δράσεις δημιουργίας graffiti με θεματικές τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, το Περιβάλλον και την Ειρήνη, τα οποία θα φιλοτεχνηθούν από εξαιρετικούς καλλιτέχνες του είδους στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης πλησίον της πλατείας Παναγούλη, δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα σε αυτή την είσοδο της πόλης.
 Στις 19:00, η πλατεία Παναγούλη θα πλημμυρίσει με τους ήχους της εναλλακτικής ροκ, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Η έναρξη του θερινού ηλιοστασίου, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, θα μας βρει στην πλατεία Αλέκου Παναγούλη για να υποδεχθούμε και επίσημα το καλοκαίρι με τους πιο όμορφους ήχους, της αγγλόφωνης και ελληνόφωνης rock, pop, post rock και ελληνικού έντεχνου!

Καλλιτέχνιδες και καλλιτέχνες, από την τοπική και εγχώρια μουσική σκηνή θα παίξουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια:



HYΛAS
BLIND SUN
EKTΩΡ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ
Και τα σχολικά συγκροτήματα των 1ου Γυμνασίου και 1ου & 3ου Λυκείου Αγίου Δημητρίου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.