Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση του 25χρονου από τον Άλιμο




Tραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 25χρονου Θ.Κ από τον Άλιμο. Ύστερα από πολύωρη και δύσκολη έρευνα από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου και κλιμακίου της εθελοντικής διασωστικής ομάδας ΕΠΟΜΕΑ Μαρκοπούλου – Κουβαρά, το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή στο σημείο Κεραίες Κερατέας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη μέση και κάτω ήταν καμένος.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού ήταν στις 14:30 της Κυριακής, στο Μαρκόπουλο. Το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σημείο που βρέθηκε νεκρός. Έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος διενεργούνται από τα Τμήματα Ασφαλείας Κερατέας και Σαρωνικού.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Η αναζήτηση του Θανάση Καλαματιανού, 25 ετών, έληξε σήμερα με τραγικό τρόπο. Η σορός του βρέθηκε στην περιοχή του Κουβαρά στην Αττική. Οι συνθήκες θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.