Ο Γιώργος Νινιός στην «μάχη» της Νέας Σμύρνης με τον Γιώργο Κουτελάκη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την τύχη του στην πολιτική και συγκεκριμένα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε να δοκιμάσει ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Νινιός μπαίνοντας στο ψηφοδέλτιο του επί τρεις τετραετίες Δημάρχου Νέας Σμύρνης, Γιώργου Κουτελάκη.
Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και της μικρής οθόνης επέλεξε αυτή τη φορά να πρωταγωνιστήσει και στα κοινά της πόλης που αγαπά συντάσσοντας τις δυνάμεις του με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση-Νέα Σμύρνη- Ποιότητα Ζωής- Γιώργος Κουτελάκης».  Με την συνεργασία ενός έμπειρου ανθρώπου της Αυτοδιοίκησης όπως είναι ο Γιώργος Κουτελάκης θα έχει την δυνατότητα να κάνει την πολιτιστική παρέμβαση του στη Νέα Σμύρνη.
Στο ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης-Νέα Σμύρνη- Ποιότητα Ζωής- Γιώργος Κουτελάκης» που έχει την… ιδιαιτερότητα να έχει κατά 27% νέους ανθρώπους και κατά 35% γυναίκες συμμετέχει και μια έμπειρη στην Διοίκηση του Δήμου ομάδα. Την ίδια ώρα τις δυνάμεις τους έχουν συμπαρατάξει και δύο αστέρες του Πανιωνίου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Νόνι Λίμα αλλά και ο αρχηγός της ομάδα ς Πόλο και μέλος της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Θωμάκος. Ενώ και δύο δημοσιογράφοι, Δημήτρης Καραστεφανής και Αλέξης Σπυρόπουλος θα δώσουν τη «μάχη της κάλπης» μαζί με τον Γιώργο Κουτελάκη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.