Καταγγελία της παράταξης του Βαλασόπουλου




Την Τρίτη 13 Μαίου και ώρα 11.00-13.00, αντιπροσωπεία της παράταξης « ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» με επικεφαλής τον Υπ. Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, θα επισκεφτεί τον Περιφερειακό Διοικητή της ΕΛΑΣ καθώς και τον Διοικητή του ΑΤ Ηλιούπολης για να τους ενημερώσει για την κυκλοφορία στην πόλη μας ανυπόγραφου εντύπου τιτλοφορούμενου «ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ» με ιδιαίτερα υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο κατά του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και στελεχών της Παράταξής μας, καθώς και για τις πληροφορίες που έχουμε για νέα εκστρατεία ύβρεων, λάσπης και συκοφαντίας που θα διακινηθεί στην Ηλιούπολη μέσω εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου την προηγούμενη των εκλογών.
Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος θα επισημάνει στις πιο πάνω Αστυνομικές Αρχές το αξιόποινο τέτοιων ενεργειών και συμπεριφορών, καθώς και τους κινδύνους αντεγκλήσεων, αναταραχής και επεισοδίων που μπορεί να δημιουργήσουν οι ενέργειες αυτές μεταξύ των εκλογέων και θα ζητήσει τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την πρόληψη επεισοδίων και την εξασφάλιση και διαφύλαξη της ομαλής εκλογικής διαδικασίας.
« ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ»
10.5.14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Πληροφορηθήκαμε ότι τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές θα κυκλοφορήσει στην Ηλιούπολη έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό με βρώμικο, υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο κατά του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και στελεχών της Παράταξής μας, προερχόμενο από γνωστή και μη εξαιρετέα ρυπαρογράφο που αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος.
Προειδοποιούμε λοιπόν την ίδια, όσους κρύβονται πίσω από αυτήν, όσους την χρηματοδοτούν, αλλά και όποιον άλλον αντιληφθούμε να αναπαράγει, προωθεί και διακινεί τέτοιο βρώμικο υλικό, ότι θα υποβάλουμε άμεσα μήνυση εναντίον του και θα ζητήσουμε την σύλληψή του και την προσαγωγή του με την διαδικασία του αυτόφωρου.
Επισημαίνουμε ότι η κυκλοφορία ανυπόγραφων υβριστικών και συκοφαντικών φυλλάδων, όπως αυτή που τιτλοφορείται «ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ» και διακινείται τις τελευταίες μέρες στην πόλη, παραβιάζει τον νόμο περί τύπου και αποτελεί σοβαρό ποινικό αδίκημα εναντίον και του συντάκτη της , αλλά και αυτών που την προωθούν και την αναπαράγουν.
Η Παράταξή μας, σέβεται την πολιτική κριτική και τον δημοκρατικό διάλογο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να δείχνει ανοχή στους νοσηρούς εγκεφάλους που παράγουν βρωμιά και λάσπη, αλλά και σ’αυτούς που τη διακινούν και την αναπαράγουν. Τέτοιου είδους ύπουλες ενέργειες εμάς δεν μας πτοούν και όλη την πόλη βάζουν απέναντί τους
Παράλληλα, ως Δημοτική Αρχή, θεωρούμε καθήκον μας να διαφυλάξουμε τη δημοκρατική συνείδηση αυτής της πόλης και να προστατέψουμε την ομαλή εκλογική διαδικασία.
« ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ»
10.5.14

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.