Διαμαρτυρία από τη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για το δημοσίευμα της εφημερίδας  «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΑΡΚΙΖΑΣ», (εκδότης Τάκης Αργυρόπουλος, σύζυγος υποψήφιας δημοτικής συμβούλου του κ. Κωνσταντέλλου) στο φύλλο Μαΐου, στο οποίο υπονοείται ότι η προεκλογική εκστρατεία  της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με υποψήφιο Δήμαρχο το Θάνο Ματόπουλο  είναι υψηλού κόστους,  σε αντίθεση με αυτήν των Κωνσταντέλλου, Δαβάκη και Πασακυριάκου. Εκτός εάν  η εφημερίδα αγνοεί  την ύπαρξή μας, πράγμα, όμως,  αδύνατο. Χαρακτηριστικά σημειώνει:”
“Χαιρόμαστε που τουλάχιστον ορισμένοι συνδυασμοί όπως του Γρηγορη Κωνσταντέλλου, του Κωνσταντίνου Πασακυριάκου και του Δημήτρη Δαβάκη έχουν επιδείξει σοβαρότητα και σύνεση στο θέμα των προεκλογικών εξόδων. Στους υπόλοιπους φοβόμαστε ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ”.
Θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:

·        Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης  δεν νοίκιασε κανένα γραφείο( σε αντίθεση με τον κ. Κωνσταντέλλο και τον κ. Δαβάκη που νοίκιασαν από δύο)

·        Εξέδωσε τα λιγότερα προεκλογικά έντυπα

·        Έτυχε της μικρότερης προβολής από τον Τύπο(τυχαίο;)

·        Τέλος, όλα τα έσοδα της προέρχονται από εθελοντικές  προσφορές των μελών και των φίλων της και όχι από χορηγίες εφοπλιστών  και μεγαλοκεφαλαιούχων. Γι΄ αυτό και δεν έχει κανενός είδους εξάρτηση από ομάδες συμφερόντων.

  Η διάδοση ψευδών στοιχείων με στόχο τον επηρεασμό των ψηφοφόρων  υποβαθμίζει την ποιότητα της πολιτικής αντιπαράθεσης στο Δήμο μας και προσβάλλει τη νοημοσύνη των δημοτών. Είναι πλέον σε όλους αντιληπτό ποιοι κάνουν υπέρογκα έξοδα  για την προεκλογική τους καμπάνια και ποιοι όχι. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταθέσουν τον οικονομικό απολογισμό της προεκλογικής  τους εκστρατείας. Εμείς είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε ανά πάσα στιγμή.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.