Αυτά τα Χριστούγεννα, στο Παλαιό Φάληρο, μπορείς να γίνεις κι εσύ Ξωτικό!




Τα Χριστούγεννα έρχονται στο Παλαιό Φάληρο και εφέτος, για πρώτη χρονιά, φέρνουν μαζί τους το “Φάκελο της Αγάπης”.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Φωστηρόπουλος, καλεί μικρούς και μεγάλους, να γίνουμε… οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη, τα ξωτικά, για να μην μείνει κανένα παιδί στην πόλη χωρίς δώρο. Για να μη μείνει, αυτές τις γιορτές, καμία παιδική καρδούλα μελαγχολική.

“Το κόκκινο συμβολίζει την αγάπη μα και τη δράση, αφού ενεργοποιεί τα αισθήματα και μας ενθαρρύνει να δράσουμε. Ανάλαβε δράση, πάρε ένα “Φάκελο της Αγάπης” και γίνε κι εσύ Ξωτικό”.

Από την Τετάρτη 6  μέχρι και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 12:00-14:00 & 16:00-20:00, οι εθελοντές θα βρίσκονται στο Δημαρχείο και θα σας περιμένουν να παραλάβετε ένα φάκελο.



Μέσα στο φάκελο θα υπάρχει ένα όνομα και μια ηλικία, που θα αντιστοιχούν ξεχωριστά, ατομικά, προσωπικά, στα παιδιά των οικογενειών, που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο των κοινωνικά ασθενών/ευάλωτων νοικοκυριών του Δήμου Π. Φαλήρου.

Έχοντας «αναλάβει» τη χαρά ενός παιδιού, του αγοράζετε ένα δώρο της επιλογής σας έναντι οιουδήποτε αντιτίμου επιθυμείτε να διαθέσετε.  Μ’ αυτό τον τρόπο είναι σίγουρο, ότι κανένα παιδί των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, δεν θα στερηθεί εφέτος το χαμόγελο ενός Χριστουγεννιάτικου δώρου.

Γιάννης Φωστηρόπουλος«Με ρωτούν τα παιδιά αν υπάρχει Άγιος Βασίλης! Φυσικά υπάρχει! Στο Παλαιό Φάληρο, μάλιστα, αναζητά εφέτος νέους βοηθούς, νέα Ξωτικά! Έλα στο Δημαρχείο, πάρε από τους εθελοντές μας ένα «Φάκελο της Αγάπης» και γίνε και εσύ μέρος της μαγείας των Χριστουγέννων.  Πάρε το φάκελο και αγόρασε ένα δωράκι για τα παιδιά των οικογενειών που το έχουν ανάγκη. Τούτες τις γιορτές μοιράζουμε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα, φωτίζουμε με λάμψη τα παιδικά προσωπάκια».

Στόχος της δράσης του Δήμου Π. Φαλήρου είναι η μαγεία της αγάπης που συμβολίζουν τα Χριστούγεννα να περάσει το κατώφλι κάθε σπιτιού της πόλης. Τη δράση συντονίζει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας-Υπεύθυνος Κοινωνικών Δομών, Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.