Συναγερμός για το κλεμμένο ΙΧ με τον οπλισμό που βρέθηκε ο στο Παλαιό Φάληρο




Οπλισμός εντοπίστηκε τελικά μέσα στο κλεμμένο όχημα, που βρέθηκε εγκαταλειμμένο στο Παλαιό Φάληρο το μεσημέρι της Παρασκευής (24/11), σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, εντός του αυτοκινήτου υπήρχαν ένα καλάσνικοφ, δύο γεμιστήρες, ένα κράνος αλλά και ένα μπιτόνι. Το όχημα μαζί με τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να γίνουν οι προβλεπόμενοι έλεγχοι και να διαπιστωθεί, εάν το καλάσνικοφ έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και πότε. Επίσης, θα γίνει έρευνα για εντοπισμό κι άλλων στοιχείων, όπως αποτυπώματα ή DNA, σε μία προσπάθεια να πέσει φως στην υπόθεση.

Όπως έχει ήδη μεταδώσει το enikos.gr, αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα εγκαταλελειμμένο στην οδό Νηρηίδων και κρίνοντας ότι είναι ύποπτο, έκαναν ελέγχους και διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί από την περιοχή της Νέα Ιωνίας.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν στους συναδέλφους τους ότι εντός του αυτοκινήτου είδαν οπλισμό, γεγονός που τελικά επιβεβαιώθηκε.



Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει την υπόθεση. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρουν ότι πιθανόν το κλεμμένο όχημα με το καλάσνικοφ σχετίζεται με υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου και με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.