Hλιούπολη: Τι λένε τα θύματα του “μαϊμού” οδοντιάτρου – Tι απαντά ο ίδιος (VIDEO)




Δήλωνε οδοντίατρος αλλά ήταν οδοντοτεχνίτης. Έκανε σφραγίσματα, τοποθετούσε γέφυρες, έβαζε εμφυτεύματα χωρίς καμία απολύτως γνώση της οδοντιατρικής επιστήμης.

Ο 50χρονος μπορεί να μην είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος οδοντιάτρου, λειτουργούσε όμως παράνομα αυτό το ιατρείο στην Ηλιούπολη, όπου υποδεχόταν κανονικά πελάτες για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Ο 59χρονος Αλέξιος Παπαδόπουλος που μιλά αποκλειστικά στο MEGA είναι ένα από τα θύματα του ψευτογιατρού. Είναι το άτομο που τον κατήγγειλε αρχικά στον Οδοντιατρικό Σύλλογο και στη συνέχεια στην αστυνομία. Ο 50χρονος του είχε τοποθετήσει λάθος θήκη στα δόντια δημιουργώντας επιπλοκές που θα μπορούσαν να είχαν θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του.

«Φαινόταν ατζαμής. Του έφυγε 8 φορές από τα χέρια, κάποιες φορές έπεφτε κάτω, άλλες πάνω μου. Το βίαζε να μπει, του έλεγα πονάω πολύ και μου έλεγε μια χαρά παίρνω την ευθύνη. Μετά από λίγο έσπασε το δόντι, δημιουργήθηκαν κύστες από κάτω 10 και 15 χιλιοστών που είχαν φάει το οστό της γνάθου, πράγμα που σήμαινε ότι χρειαζόταν μεταμόσχευση οστού», δήλωσε ο ασθενής.



Ο 59χρονος, που είχε αντιληφθεί τη μεγάλη κομπίνα, κλείνει εκ νέου ραντεβού στον ψευτογιατρό χθες το πρωί. Μαζί του έχει και έναν εκπρόσωπο από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο. Λίγα λεπτά μετά αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης φτάνουν στο ιατρείο στην οδό Λασκάρεως και του περνούν χειροπέδες.

«Δεν είχε σήμα που αναγράφεται ότι είναι νόμιμο το ιατρείο του, δεν εξέδιδε αποδείξεις, έπαιρνε τα χρήματα και υποσχόταν ότι θα δώσει μια συνολική απόδειξη με το τέλος των εργασιών. Δεν συνταγογραφούσε γιατι δεν είχε την δυνατότητα», είπε ο ασθενής.

Άλλη μία γυναίκα που μαζί με τα δύο της παιδιά που επίσης εξαπατήθηκαν από τον μαϊμού γιατρό μίλησαν στο MEGA για την τρομακτική εμπειρία τους.

«Ξεκίνησε ο γιος μου με ένα σφράγισμα. Δεν είχε καθαριστεί σωστά το δόντι, με αποτέλεσμα να γίνει ζημιά μέχρι το νεύρο και οι πραγματικοί γιατροί που τον είδαν θεώρησαν ότι θα μπορούσε να είχε φτάσει στο οστό και κάναμε αγώνα μεγάλου χρονικού διαστήματος», είπε η μητέρα των παιδιών.

Ο απατεώνας γιατρός μετά την δικογραφία σε βάρος του για απάτη και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο 51χρονος που κατηγορείται πως έκανε τον οδοντίατρο μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS, λέγοντας πως δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη πάνω σε ασθενείς.

«Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο για αυτό. Το ιατρείο έχω ένα χρόνο που το άνοιξα. Το οδοντιατρείο στον Πειραιά δεν είναι δικό μου, είναι συνωνυμία. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά. Δεν έχω θέμα. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό. Νομίζω είναι αυτές(σ.σ. οι άλλες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν), δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να είναι αυτές που τον σύστησαν να έρθει σε εμάς, στο ιατρείο».

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ζωή Σπυροπούλου, μίλησε και εκείνη στο LIVE NEWS για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο εντολέας της είχε οδοντίατρο στο ιατρείο του και δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη σε ασθενή.

«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αρνείται πως το έκανε αλλά είναι οδοντοτεχνίτης. Αυτό που λέει είναι πως είχε οδοντίατρο. Είναι ένας οικογενειάρχης με ανήλικο παιδί και αυτή τη στιγμή είμαι δύσκολο. Έχει διαρρεύσει το όνομά του και είναι δύσκολο για το παιδί του. Είχε φτιάξει έναν χώρο για να ασκεί το δικό του επάγγελμα και υπήρχε ένας οδοντίατρος. Ο άνθρωπος ισχυρίζεται πως όλα είναι αναληθή».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.