Συμμορίες ανηλίκων: Πατέρας πήρε το νόμο στα χέρια του




Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας. Ένας πατέρας κατάφερε να παγιδέψει μια συμμορία ανηλίκων από τη Γλυφάδα. Δείτε πως περιγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν τη Δευτέρα (9/10) στις 19:00, στην πλατεία της Βούλας:

“ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ…ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ?

Εχθές το απόγευμα πρωταγωνίστησα οικειοθελώς σε ένα άγριο και βίαιο επεισόδιο του οποίου κατά κάποιο τρόπο σκηνοθέτησα και την έκβασή του.

Μια ομάδα 15-20 μπουμπουκιών απο τα ΕΠΑΛ της Γλυφάδας έκανε συστηματικό Μπούλινγκ στον γιό μου και την παρέα του λόγω κάποιας τεχνητής παρεξήγησης με σκοπό τον εξευτελισμό τους..(ώρες πριν το ραντεβού διαφήμιζαν στο Σόσιαλ τους…ότι να δείτε πως θα κάνουμε τις φάτσες τους αύριο)



Με τεχνικές της Καμόρα, απειλές στα κινητά τους και άλλα όμορφα αλλά και … απρόσεκτα,

που έγιναν βούτυρο στο ψωμί μου …. και έτσι άρχισα δουλειά με επαφές και σχεδιασμό αυτών που ακολούθησαν 

Με ενέργειες διπλωματικού πολέμου τέσσερις ολόκληρες ημέρες και παρά την τρομερή αντίδραση του γιού μου να μην ανακατευτώ… τους οδήγησα χωρίς να το καταλάβουν στην φάκα ωθώντας τους δικούς μας  στο ραντεβού με τους  τραμπούκους στις 7 το απόγευμα στην πλατεία της Βούλας….

Τα παιδιά μας δεν τραυματίστηκαν… μονάχα για λίγα δευτερόλεπτα έφαγαν κάτι ψιλές απο ένα μπουλούκι μανιασμένων αγνώστων τους  εφήβων που με θρασύδειλία πήγαν σαν αγέλη να χτυπήσουν δεκαπέντε από δαύτους τους …τρεις δικούς μας…

 ανέντιμα με κουκούλες και φουλφέις…( έπρεπε να τους αφήσουμε βάση του σχεδίου μου να χτυπήσουν) και μετά απο 5-10 δευτερόλεπτα τα σκορπίζαμε να τρέχουν να σωθούν στην πλατεία σαν αφηνιασμένα χαμστεράκια- αφού πρώτα πιάσαμε τους αρχηγούς τους, τους αποσπάσαμε κινητά, τσαντάκια και αλλά προσωπικά αντικείμενα τα οποία παρέδωσα στην ασφάλεια…

 Μετά απο 15 λεπτά ήρθε η ομάδα Δίας και ξεκίνησαν οι προσαγωγές και σήμερα θα οδηγηθούν και οι 15 (αφού οι πορδόμαγκες αρχηγοί ξέρασαν όλα τα ονόματα των συντρόφων του) στον εισαγγελέα με αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα (Ειλικρινά λυπάμαι γι αυτό) όπως η σύσταση συμμορίας με σκοπό βαριές σωματικές βλάβες…

Συμπέρασμα….

Η κατάσταση εκεί έξω έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο και μπορείς να βρεθείς σαν γονιός σε πολύ δύσκολη θέση…

Είτε ως κατηγορούμενος είτε με παιδί στην καλύτερη των περιπτώσεων στο νοσοκομείο.

Δεν κάνουμε πως δεν συμβαίνει τίποτα, ΔΡΟΥΜΕ!!!!

Με βρήκανε μπροστά τους αφού είχα σχεδιάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια….και με την δική μου εμπειρία στην διαχείριση κρίσεων και…εντάσεων

Εχτές βρέθηκα εκεί χωρίς να παρευρίσκεται ο γιός μου, για τους φίλους του που τους αγαπάει σαν αδέρφια του.

Το μεγάλωμα των παιδιών είναι μια διαρκής μάχη ακόμα και με παράγοντες που δεν μπορούμε να τους προβλέψουμε!!!

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ

ΥΓ: Μπορεί να έφυγα απο το τμήμα της Βουλιαγμένης στις 4 τα ξημερώματα με ένα πρισμένο γόνατο αλλά τουλάχιστον βοήθησα το καλό να κερδίσει το κακό…. Φεύγοντας όλα τα παιδιά με ευχαρίστησαν λεγοντάς μου πως αν δεν ήμουν εκεί θα ήταν σήμερα στο νοσοκομείο….και εγώ κοιμήθηκα για λίγες ώρες ήσυχος….”

Όταν ρωτήθηκε από τον διαχειριστή της ομάδας Το Forum των 3Β, Dimitris Maltezos, γιατί δεν είχε ειδοποιήσει για το ραντεβού την αστυνομία, απάντησε:

“EΠEIΔH EIMAI APKETA EΠΩNYMOΣ ΣTON EΠAΓΓEΛMATIKO ΣTIBO KAI ΣTO ΠAPEΛΘON EXΩ ANTIΔPAΣEI ME THN IΔIA KAI MEΓAΛYTEPH KOINΩNIKH EYAIΣΘHΣIA ΘA HΘEΛA NA ΣAΣ ENHMEPΩΣΩ OTI TO Plan a ΠOY YΠOΣTHPIΞA ME ΠAΘOΣ AΠO THN APXH HTAN NA ΔOΘOYN AMOIBAIEΣ EΞHΓHΣEIΣ KAI NA ΣTAMATHΣEI H AΣHMANTH ΠAPEΞHΓHΣH TΩN ΠAIΔIΩN. ΠAPABPEΘHKAME EKEI ΔIAKPITIKA ΣAN ΠAPATHPHTEΣ ME MONAΔIKO MAΣ ΣTOXO AYTO. HTAN KAI AΛΛOI ΔYO ΓONEIΣ MAZI MOY AΠENANTI AΠ TO ΠAΓKAKI ΠOY EΓINE H EΠIΘEΣH. OΛO AYTO ΣE MOΛIΣ 5 ΛEΠTA AΛΛAΞE H OMAΔA TΩN TPAMΠOYKΩN ΔHMIOYPΓHΣE EK NEOY ENTAΣH KAI EIΔA ME TPOMO NA ΓEMIZEI H ΠΛATEIA KOYKOYΛOΦOPOYΣ. ΣTIΣ 18:51 YΠAPXEI EΠΩNYMH KΛHΣH MOY ΣTHN AMEΣO ΔPAΣH ΛEΩ ΣKOYΛAΣ EΛATE BOYΛA ΘA ΓINEI ΣΦAΓH. H EΠIΘEΣH TΩN KOYKOYΛOΦOPΩN ΣTA ΠAIΔIA EΓINE ΣTIΣ 19:04 KAI EMEIΣ THN ΛHΞAME ΣTIΣ 19:04 KAI 30 ΔEYTEPOΛEΠTA. ME AYTOΣXEΔIAΣMO KAI AΦOY MΠOPEΣAME NA ΠIAΣOYME TOYΣ APXHΓOYΣ. H AΣTYNOMIA EΦTAΣE 19:21 EΠEIΔH EIXE ΠEPIΣTATIKO ΣTON KAPEA!!!!! EΣEIΣ TI ΘEΛATE NA KANOYME NA TA AΦHΣOYME NA TA IΣOΠEΔΩΣOYN H NA KANOYME AYTO ΠOY KANAME;;”

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Συμμορίες ανηλίκων: Πατέρας πήρε το νόμο στα χέρια του

  • 11/10/2023 at 7:46 μμ
    Permalink

    στο ανύπαρκτο κράτος των Μητσοτάκη, Κασελακη, Ανδρουλάκη και όλων των συστημικών κομμάτων, στο κράτος των δημοσιοκαφρων , των ψευτογιατρων που ορκίστηκαν να τηρήσουν το πρωτόκολλο και όχι τον όρκο στον Ιπποκράτη, σε μια χώρα που αν είσαι Έλληνας, καλός οικογενειάρχης και χριστιανός Ορθόδοξος είσαι φασίστας, ενώ αν είσαι ανώμαλος, βιγκαν και ζωοφιλος είσαι προοδευτικοςπολύ σωστά έπραξε και πρέπει να συνταχθουμε όλοι για να βάλουμε τάξη και σε άλλα πράγματα

    Απαντήστε
    • 12/10/2023 at 8:20 πμ
      Permalink

      πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά μας τέλος από κάτι τέτοια μπράβο σάς

      Απαντήστε
    • 12/10/2023 at 11:21 πμ
      Permalink

      και καλά έκανες και πλέον έτσι θέλει γιαυι η κατάσταση με τα ανήλικα έχει ξεφύγει η μόνη μου ένσταση είναι ότι στο εδώλιο θα έπρεπε πρώτα να καθίσουν οι γονείς για αμέλεια των παιδιών τους να μπούνε μέσα φυλακή για να συνειδητοποιήσει το σφάλμα τους στην ανατροφή των παιδιών τους και τα παιδιά ανσμορφωτηριο και κοινωφελης εργασία .

      Απαντήστε
    • 12/10/2023 at 11:34 πμ
      Permalink

      Γιατί βρε πανίβλακα δεν μπορεί να είσαι καλός πολίτης αν είσαι φιλόζωος ή βίγκαν ή άθεος;

      Απαντήστε
    • 12/10/2023 at 1:10 μμ
      Permalink

      Ένα μεγάλο μπράβο στον πατερα για την ψυχραιμία αλλά και την επιμονή του να βάλει ένα αίσιο τέλος σε αυτό το φαινόμενο που μαστίζει τις γειτονιές του Κόσμου.
      Μακάρι να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για να μην ξαναβρούν ποτε οι ‘’καλοί αυτοί νεαροί’’ αλλά όλοι οι άλλοι επίδοξοι και πολύ πιθανών μελλοντικοί παραβάτες το θράσος να πουν κακό σε ψυχή.
      Μπράβο!

      Απαντήστε
    • 12/10/2023 at 1:23 μμ
      Permalink

      Ναι. όλοι ξέρουν ότι αν είσαι βιγκαν και φιλοζωος , είσαι και ανώμαλος και επικίνδυνος για την κοινωνία….. Ε ρε μιτσοτακης που σας χρειάζεται.

      Απαντήστε
  • 11/10/2023 at 8:06 μμ
    Permalink

    Μπράβο .Εστι πρέπει να λειτουργούν οι γονείς. Δεν μπορούμε να περιμενουμε τα πάντα από τους άλλους.

    Απαντήστε
    • 14/10/2023 at 9:26 πμ
      Permalink

      Συγχαρητήρια στο σωστό πατέρα-γονιό. Με αυτό τον τρόπο αποθαρρύνονται μελλοντικοί “μά8γκες”να επαναλάβουν παρόμοια επεισόδια.

      Απαντήστε
  • 11/10/2023 at 11:25 μμ
    Permalink

    Συγχαρητήρια μακάρι κι άλλοι γονείς να συνεργαζόταν όπως εσείς και ίσως να έμπαινε ένα τέλος στο ατέλειωτο μπουλινγκ

    Απαντήστε
  • 12/10/2023 at 8:55 πμ
    Permalink

    ΕΙΣΤΕ ΙΝΔΑΛΜΑ ΚΥΡΙΕ .ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΣΑΣ ΘΑΥΜΆΖΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ…

    Απαντήστε
  • 12/10/2023 at 9:38 πμ
    Permalink

    έπρεπε να τους ρίξετε και βρωμοξυλο στα αληταρια .μπράβο και εύγε σας!

    Απαντήστε
  • 12/10/2023 at 10:16 πμ
    Permalink

    Πολλά συγχαρητήρια στον πατέρα! Αν υπήρχαν και άλλοι σαν κι αυτόν, δεν θα είχαμε αυτή την έξαρση στις συμμορίες ανηλίκων, που δρουν ανεξέλεγκτα, χωρίς τιμωρία. Μπράβο σας κύριε, συμφωνώ και επαυξάνω με τις κινήσεις σας!

    Απαντήστε
  • 12/10/2023 at 10:22 πμ
    Permalink

    Μπράβο του!!! όλα αυτά τα τσογλάνια μόλις βλέπουν γονείς τρέχουν μακριά σαν τα ποντίκια.
    Γι αυτό οι γονείς πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να μας μιλάνε, να τα παρατηρούμε αν είναι ευδιάθετα κ.λ.π.. Και δυστυχώς, επειδή η δικαιοσύνη θα τα αφήσει ελεύθερα με κάποιες επιπλήξεις (κατά 99%) και στους γονείς τους θα βάλει ποινές για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου με αναστολή (πάλι κατά 99%) και αυτά θα συνεχίσουν τα ίδια (στην Ελλάδα ζούμε), καλό είναι να είμαστε από δίπλα όπως μπορούμε…

    Απαντήστε
  • 12/10/2023 at 10:32 πμ
    Permalink

    Συχγαρητήρια! Δεν είμαι γονιός, αλλά εάν είχα σίγουρα θα έκανα ότι και εσείς για να προστατεύσω το παιδί μου και ΄τους φίλους του που έχουν υποστεί bulling.

    Απαντήστε
  • 12/10/2023 at 11:27 πμ
    Permalink

    Μπράβο σου,έτσι χρειάζεται,το ίδιο έχουμε κάνει κ εμείς κ τελειωσε ωραία, κ δεν ξαναπέιραξαν τα παιδιά αυτοί οι υπουλοι!!!

    Απαντήστε
  • 12/10/2023 at 12:19 μμ
    Permalink

    συγχαρητήρια Μακάρι κι άλλοι να το κάνανε αυτό αλλά θα έπρεπε να βρείτε τις οικογένειες αυτών των αληταριό από κει ξεκινάει το κακό είναι υπεύθυνοι και οι οικογένειές τους

    Απαντήστε
  • 12/10/2023 at 3:05 μμ
    Permalink

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ..ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΑΓΚΛΑΡΩΣΕΤΕ ( ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΛΩΣΣΑ) Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΗ..ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ..ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ “ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ”ΑΥΤΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

    Απαντήστε
  • 12/10/2023 at 4:39 μμ
    Permalink

    Πολυ καλα τους εκανε . Μπραβο του μαγκα !!!

    Απαντήστε
  • 12/10/2023 at 7:04 μμ
    Permalink

    Μπραβο στο γιο που δεν πηγε σε ραντεβου με ενδεχομενο δολο. Η καλυτερη συμβουλη ειναι οταν γινεται σαματας να μην εισαι εκει. Ναα υποθεσω εμμεσως πλην σαφως το αρθρο μας υποκινεί να παιρνουμε τον νομο σαυα χερια μας;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.