Παλαιό Φάληρο: Mπουγέλωσε τον κόσμο σε event με τον Νικόλα Ραπτάκη γιατί την ενοχλούσε η φασαρία (VIDEO)




Ένα viral σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Παλαιό Φάληρο, κατά την διάρκεια εγκαινίων επιχείρησης. Ο ιδιοκτήτης είχε καλέσει τον τραγουδιστή Νικόλα Ραπτάκη μαζί με τους μουσικούς να τραγουδήσουν, αλλά λογάριαζαν χωρίς την… γειτόνισσα.

Κι αυτό διότι κατά την διάρκεια του live, μια κυρία βγήκε στο μπαλκόνι και ενοχλημένη από την φασαρία πέταξε έναν κουβά με νερό στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στο δρόμο, έξω από την επιχείρηση.

Ο τραγουδιστής ανέβασε στο Tiktok το βίντεο με το περιστατικό με την εξής λεζάντα: «Πως την γλιτώσαμε την ηλεκτροπληξία».

@nikolasraptakis

Πως τη γλιτωσαμε την ηλεκτροπληξία #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolas Raptakis

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» με αρκετούς χρήστες να παίρνουν το μέρος της κυρίας δικαιολογώντας την αντίδρασή της. Ωστόσο, ο τραγουδιστής που ανέβασε το βίντεο έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι είχαν πάρει κανονικά άδεια για το event.



«Για να ξεκαθαρίσω υπήρχε κανονικότατα άδεια για το event όπως και για το live το ποιο διήρκησε μιάμιση ώρα μέχρι τις 10 και κάτι το βράδυ», έγραψε, αλλά στη συνέχεια σχολίασε: «Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο και εγώ άμα ήμουν σπίτι με τις γάτες μου αγκαλιά και εγώ θα μου πέταγα νερό!». Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.