Σκοράρουν στα Χανιά, ισχυρό φαβορί η Εσπανιόλ




«Φτωχό» σε επιλογές το σημερινό κουπόνι, καθώς ακολουθεί διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των Εθνικών ομάδων. Στο Κύπελλο Ελλάδας έχουμε ντέρμπι στην Κρήτη, με τα Χανιά να φιλοξενούν τον ΟΦΗ για την 5η φάση της διοργάνωσης, ενώ το υπόλοιπο «μενού» περιλαμβάνει αναμετρήσεις κυρίως από τη Β’ Ισπανίας και τη Λατινική Αμερική. Στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Μαρούσι.

Δες εδώ: Το πιο αναλυτικό κουπονι οπαπ

609. Χανιά – ΟΦΗ (17:00)

Τα Χανιά έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Από σπουδαία επικράτηση προέρχεται ο ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, με 2-0 επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Παρότι υπερτερεί σε δυναμική, θα παραταχθεί με ελλείψεις στην άμυνα, οπότε θεωρούμε πιθανό να συνεισφέρει στο σκοράρισμα η γηπεδούχος. Το G/G βρίσκεται σε απόδοση 1.86.



614. Βιγιαρεάλ Β’ – Εσπανιόλ (22:00)

Στη Β’ Ισπανίας, η Εσπανιόλ διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ για να «χτυπήσει» την άνοδο. Πήρε τα πάνω της μετά τις δύο σερί νίκες και ταξίδεψε με το ηθικό στα ύψη στην έδρα της «σκληροτράχηλης» Βιγιαρεάλ Β’. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, παρά την αξιόμαχη παρουσία τους, δύσκολα θα περιορίσουν την Εσπανιόλ. Ισχυρό το διπλό του 1.86.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.