Σκηνές λατρείας για τον Κονδύλη: “Αποδείχτηκε ότι η κοινωνία είναι πιο ισχυρή από τα οικονομικά συμφέροντα” (VIDEO)




Eκατοντάδες Αλιμιώτες και Αλιμιώτισσες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο” αποθέωσαν το βράδυ της Κυριακής (8/10), τον Ανδρέα Κονδύλη που εκλέγεται για τρίτη συνεχόμενη φορά Δήμαρχος, με ποσοστό 69,88%. Μία συντριπτική νίκη που έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ήταν ο μοναδικός δήμαρχος στη χώρα που δέχτηκε τόσο λυσσαλέο και βρώμικο πόλεμο, από οικονομικά συμφέροντα.

“Αποδείχτηκε ότι η κοινωνία μπορεί να είναι πιο ισχυρή από οικονομικά συμφέροντα και από μεθοδεύσεις” τόνισε στην ομιλία του ο Ανδρέας Κονδύλης.

Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί σηκώσαμε τον Άλιμο ψηλά

“Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη. Η νίκη είναι πιο ωραία και πιο γλυκιά, όταν τη μοιράζεσαι μαζί με συνοδοιπόρους, με φίλους με συμμαχητές. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί σηκώσαμε τον Άλιμο ψηλά, μαζί τον κάναμε πιο όμορφη πόλη, μαζί κερδίσαμε και μαζί συνεχίζουμε. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τα στελέχη της παράταξης που έδωσαν ένα μεγάλο αγώνα, όλες αυτές τις μέρες. Και βέβαια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες συμπολίτες μας που έδωσαν το παρών στην κάλπη και μας έδωσαν αυτήν την συντριπτική νίκη.



Όλη τη μέρα σήμερα στα εκλογικά κέντρα εισέπραξα μεγάλη αγάπη από συμπολίτες μας που ήρθαν από την επαρχία, από άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου που κατοικούν για να μας ψηφίσουν.

“Χαλάλι η πίκρα από τις τοξικές και άθλιες επιθέσεις”

Mετά από 9 χρόνια διοίκησης κερδίζουμε την τρίτη δημαρχιακή μας θητεία με εντολή να πάμε τον Άλιμο ακόμη πιο ψηλά. Και μάλιστα με ένα ποσοστό, το μεγαλύτερο που έχουμε πάρει ως παράταξη και το μεγαλύτερο που έχει πάρει ποτέ παράταξη στον Άλιμο. Αυτό σημαίνει ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά και ότι μας το αναγνώρισε η κοινωνία. Αυτό το αποτέλεσμα μας δεσμεύει να δουλέψουμε με ακόμη περισσότερη θέρμη για μια ομορφότερη πόλη. Αυτή η νίκη έδιωξε την κούραση, έδιωξε τις πίκρες, έδιωξε όλη την κόπωση. Χαλάλι η πίκρα από τις τοξικές και άθλιες επιθέσεις, χαλάλι η στενοχώρια από τη λάσπη και τη συκοφαντία που τη δεχτήκαμε με πολύ μεγάλες ποσότητες αυτό τον καιρό, χαλάλι όλα αυτά γιατί αξίζει για μία πόλη που αγαπάς για μία κοινωνία που σε πιστεύει και σε αναγνωρίζει. Όλα αυτά δεν μας λύγισαν, δεν σας λύγισαν, αντιθέτως μας κάνανε πιο δυνατούς. Και αποδείχτηκε ανάμεσα στα άλλα ότι οι πολίτες είναι πολύ πιο έξυπνοι και πολύ πιο συνειδητοποιημένοι από όσο κάποιοι με τα οργανωμένα συμφέροντα και με τα οργανωμένα sites με τον πόλεμο που κάνουν, μπορεί να πιστεύουν.

“Δουλειά, δουλειά, δουλειά”

Αποδείχτηκε ότι η κοινωνία μπορεί να είναι πιο ισχυρή από οικονομικά συμφέροντα και από μεθοδεύσεις. Αφήνουμε πίσω απόψε κάθε μιζέρια, κάθε μικροπρέπεια, κάθε μικροψυχία και προχωράμε μπροστά για να συνεχίσουμε να χτίζουμε την πόλη που ονειρευόμαστε. Το σύνθημά μας από αύριο το πρωί είναι: Δουλειά, δουλειά, δουλειά.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.