Ασκεί πίεση η Άρσεναλ, ευκαιρία για τη Ρόμα




Η «τιτανομαχία» της Πρέμιερ Λιγκ, Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι, συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ, Νάπολι – Φιορεντίνα σε Μπουντεσλίγκα και Α’ Ιταλίας, αντίστοιχα. Στο «μενού» προστίθεται και ελληνική νότα, με δύο εξ αναβολής ματς της Σούπερ Λίγκας.

Δες εδώ: Τα πιο μελετημένα παρολι προγνωστικα

551. Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Στο Λονδίνο έρχονται αντιμέτωπες ίσως οι δύο καλύτερες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία δύο χρόνια. Θεωρητικά η Άρσεναλ διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα για να εκθρονίσει τη Μάντσεστερ Σίτι. Σήμερα, με τη δύναμη της έδρας, καλείται να αποφύγει τη 13η διαδοχική ήττα από τους «πολίτες» στο πρωτάθλημα. Σημαντική απουσία του Ρόδρι στον άξονα για τη Σίτι, πάμε προς τα αριστερά συνδυαστικά με το Over 1,5 στο 2.00.



560. Κάλιαρι – Ρόμα (19:00)

Η δεύτερη πρόταση έρχεται από το πρωτάθλημα της Serie A. Η Κάλιαρι παραμένει ουραγός και χωρίς νίκη, ενώ σκοράρει μετά μεγάλης δυσκολίας, με τον προβληματισμό στις τάξεις της να είναι έντονος. Υποδέχεται τη Ρόμα, η οποία προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι προερχόμενη πάντως από επιτυχίες σε Ευρώπη και εγχώριες διοργανώσεις. Θεωρούμε πως παρουσιάζεται ευκαιρία στην ομάδα του Μουρίνιο να συνεχίσει στον ίσιο δρόμο, συνεπώς επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.85.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.