Σε ηλεκτρισμένο κλίμα οι εκλογές στη Νέα Σμύρνη




Σε ηλεκτρισμένο κλίμα διεξάγονται οι εκλογές στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Η υποψήφια δήμαρχος Δήμητρα Νάνου με ανακοίνωσή της απαντά στους βαρείς χαρακτηρισμούς που “εκτόξευσε” εναντίον της, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Κλαίρης Δεληγιάννη, Γιώργος Λαρίσσης.

Ο κ. Λαρίσης που είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Σμύρνης, έδειρε τη σύζυγό του και υπέβαλλε μήνυση εναντίον του στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης. Ο κ. Λαρίσσης κατηγόρησε την κ. Νάνου λέγοντας ότι “όποιος Νεοδημοκράτης ψηφίσει Νάνου, ψηφίζει την οπισθοδρόμηση, τον τραμπουκισμό, τη βία, την έπαρση, το ρατσισμό”.

Η Δήμητρα Νάνου από την πλευρά της, κάνει λόγο για στημένα επεισόδια και καταγγέλλει ότι από το πρωί οι αντίπαλοί της προχωρούν σε καταστροφή του εκλογικού υλικού της παράταξής της. Δείτε την ανακοίνωσή της:

“Η απάντησή μας στους μετρ της προβοκάτσιας
Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τη Νέα Σμύρνη.
Οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους αποφασίζουν αν η πόλη μας τα επόμενα χρόνια θα πάει μόνο Μπροστά.

Με μια νέα δημοτική αρχη, που θα δώσει αξία στο προάστιο μας, υλοποιώντας πολιτική με αξίες. Έχω εμπιστοσυνη στην κρίση των συμπολιτών μας.
Τη σημερινή μέρα οφείλουμε όλοι οι υποψήφιοι να επιδείξουμε πολιτικό πολιτισμό.
Να σεβαστούμε ο ένας τον άλλο και να αποφύγουμε οξύτητες, προκλήσεις και υπερβολές, που δεν τιμούν την ιστορία της πόλης και της κοινωνίας μας.
Η παράταξη μας Νέα Σμύρνη- Μόνο Μπροστά καταδικάζει απερίφραστα κάθε πράξη που προωθεί την οξύτητα και το διχασμό.

Έχω ενημερωθεί ότι από νωρίς το πρωί αντίπαλοί μας προχωρούν σε καταστροφή του εκλογικού υλικού της παράταξής μας, «στήνοντας» διάφορα επεισόδια.
Για να προσδώσουν μάλιστα κομματική «νομιμοποίηση» στις ενέργειές τους, χρησιμοποιούν ως προκάλυμμα το εκλογικό υλικό του υποψηφίου περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά, προφανώς εν άγνοια του.

Δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας αυτές οι πρακτικές, ούτε μπορεί η σημαία της παράταξης να χρησιμοποιείται ως “σημαία ευκαιρίας” από αριβίστες και τυχοδιώκτες.
Καλώ τους υποστηρικτές μας να μην απαντήσουν στις προκλήσεις των αντιπάλων μας.
Με ήθος και υπευθυνότητα να δώσουμε σήμερα τη μεγάλη μάχη, ώστε από αύριο το πρωί να έχουμε με τη δύναμη της ισχυρής λαϊκής εντολής, να πάμε τη Νέα Σμύρνη μόνο Μπροστά.”



Η ανάρτηση του Γιώργου Λαρίσση:

“Δυστυχως αντι για εκλογες σημερα ειμαστε για να υποβάλλουμε μηνυση στο ΑΤ Ν Σμυρνης εναντι του Προέδρου της Τοπικής της ΝΔ στη Νεα Σμυρνη κου Μανώλη Γρηγορακη. Έδειρε τη γυναικα μου Φαιη και αλλη μια κυρια ενω υπαρχει και video που τραβήξανε αλλες παρατάξεις. Η παραταξη της Νανου φέρνει στη Νεα Σμύρνη τον τραμπουκισμό και τη βία. Οι πολιτικές αξιες της κας Νανου ειναι πλεον φανερες. Λυπαμαι που κάποιοι μηχανισμοί του κόμματος τον κρατούν ακομη στη θεση του και προσβάλλουν τον Πρωθυπουργό Κυριακο Μητσοτακη. Οποιος Νεοδημοκράτης ψηφισει Νανου, ψηφίζει την οπισθοδρόμηση, τον τραμπουκισμό, τη βία, την έπαρση, το ρατσισμό”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.