Στην εντατική 56χρονη που της έβγαλαν το σπίτι σε πλειστηριασμό




Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία από την είδηση ότι μια 56χρονη γυναίκα κατέρρευσε όταν κλήθηκε να αδειάσει το σπίτι της, το οποίο βγήκε σε (παράνομο;) πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η καρδιά της δεν άντεξε, όταν έμαθε για την έξωση από το σπίτι της, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη κατοικία και φέρεται να έπαθε το σύνδρομο «broken heart». Η συγκεκριμένη μυοκαρδιοπάθεια έχει όλα τα σοβαρά συμπτώματα της καρδιακής προσβολής και η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Στο σπίτι έμενε και ο γιός της 56χρονης, με τη γυναίκα του και το μωράκι τους.

Πρόκειται για μία από τις πολλές οικογένειες που είχε προβλήματα με δανειακές υποχρεώσεις, εξαιτίας της ανεργίας που τους έπληξε και των αυξημένων υποχρεώσεων τους για να ανταπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες τους.



Μάλιστα οι δικοί της άνθρωποι, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, υποστηρίζουν ότι ο πλειστηριασμός που έγινε είναι παράνομος αφού πρόκειται για πρώτη κατοικία έχει γίνει αίτημα ένταξης στο νέο νόμο εξωδικαστικού διακανονισμού. Η υπόθεσή τους μάλιστα εκδικάζεται στις 13/1/23. «Εάν δικαιωθούμε στο δικαστήριο θα πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι μας. Και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε όλοι, αφού η σύζυγός μου είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ», λέει στο LamiaReport ο άντρας της 56χρονης, η οποία από την στεναχώρια η καρδιά της δεν άντεξε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.