Γιώργος Παπατριανταφύλλου: Εικόνες εγκατάλειψης στο παρκάκι της Πριάμου (VIDEO)




Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζει το παρκάκι που βρίσκεται στην αρχή της οδού Πριάμου, στον Άγιο Δημήτριο. Τα βράδια είναι θεοσκότεινο αφού από τα τα 9 φωτιστικά σώματα δεν λειτουργεί κανένα. Ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο“, Γιώργος Παπατριανταφύλλου έκανε μία νυχτερινή βόλτα στο παρκάκι και κατέγραψε την κατάσταση που επικρατεί:

“Στον Άγιο Δημήτριο, στην είσοδο της πόλης από την οδό Πριάμου, Νοταρά, Βουλιαγμένης.
Ένα μικρό πάρκο, χωρίς φωτισμό, 9 λάμπες και δεν ανάβει καμία. Απεριποίητο πάρκο χωρίς υποδομές για παραμονή σε αυτό. Είναι πάντα, μονίμως χωρίς κόσμο, έρημο.
Θα μπορούσε να είναι υπέροχα φωτισμένο και να δίνει μία τέλεια εικόνα στους χιλιάδες περαστικούς από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης αλλά και στους πολίτες του Αγίου Δημητρίου.
Με τραπεζοκαθίσματα, νερά, όμορφο οικολογικό τάπητα, δέντρα και φυτά και όμορφες πρωτότυπες ασχολίες για όσους το επιλέξουν.
Η πόλη μας ο Άγιο Δημήτριος χρειάζεται άλλο τρόπο διοίκησης. Με ενδιαφέρον για τον κάθε πολίτη και τα προβλήματα της γειτονιάς.
Να μπορεί να αναλύει γρήγορα και να προβαίνει σε δράση άμεσα και αποτελεσματικά με μεθόδους σύγχρονες, αισθητικά και πρακτικά άρτιες.
Χρειάζεται η διοίκηση να αποτελείται απο ανθρώπους μοντέρνους στη σκέψη, με γνώσεις , να διέπονται απο το πνεύμα της ομαδικής συνεργασίας , της αλληλεγγύης που να έχουν όρεξη, πάθος για μία σύγχρονη πόλη και όραμα.
Διοίκηση οργανωτική, με σχεδιασμό ακριβείας, να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και να ανοίγει νέους δρόμους.
Να αλλάξει σύντομα και αποτελεσματικά την εικόνα και τις δομές της πόλης ώστε να αποκτήσει χρησιμότητα για τους πολίτες.
Να μπορεί η πόλη του Αγίου Δημητρίου να κρατά τον κόσμο εδώ και να μην τον διώχνει απογοητευμένο σε άλλους δήμους.
Γιώργος Παπατριανταφύλλου.
υπ. Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου
Αγαπάμε την πόλη μας
Μπορούμε να αλλάξουμε.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.