Επεισοδιακό beach party στη Γλυφάδα: “Ήταν μία στενόχωρη κατάσταση” λέει ο δήμαρχος (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Νέα ντοκουμέντα από το “beach party φωτιά” στη Γλυφάδα (VIDEO)

Επεισοδιακό ήταν το beach party που διοργανώθηκε σε παραλία της Γλυφάδας, καθώς, εκτός από μουσική και χορό, είχε και… φωτιά σε ομπρέλες.

Στο πάρτι, που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής, συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 άτομα και κατά την διάρκειά του νεαροί έβαλαν φωτιά σε ομπρέλες στην παραλία. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και έσπευσε στο σημείο.

Ωστόσο η προσπάθεια κατάσβεσης ήταν επεισοδιακή, αφού οι νεαροί δεν άφησαν τους άνδρες της Πυροσβεστικής να κατασβέσουν την φωτιά, πετώντας τους πέτρες. Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα δύο οχήματα της Υπηρεσίας να υποχωρήσει.

Σήμερα το πρωί συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας βρέθηκαν στην περιοχή προκειμένου να την καθαρίσουν. Πριν από λίγο ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου με ανάρτησή του στο facebook δήλωσε:



Εικόνες που μας πλήγωσαν βαθιά και μας ανησυχούν πολύ: Σήμερα τα ξημερώματα αντικρίσαμε στην πέμπτη παραλία της Γλυφάδας μας (δίπλα στον Αγ. Κοσμά) αρκετούς κάδους απορριμμάτων και περίπου 60 ψάθινες ομπρέλες, που είχαμε μόνιμα τοποθετήσει για όλο το καλοκαίρι, να έχουν καεί. Είδαμε σκουπίδια παντού. Είδαμε τους περίοικους σε απόγνωση για τις φωτιές που έβλεπαν χθες το βράδυ.Αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής ήταν μια μαζική συνάθροιση που έγινε αιφνιδιαστικά, με περισσότερους από 2.000 συμμετέχοντες, κυρίως παιδιά, από διάφορες περιοχές της Αττικής.Χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις, με κάποιους από τους ανήλικους μάλιστα να πετάνε πέτρες και άλλα αντικείμενα στους ανθρώπους της Πυροσβεστικής, του Δήμου και της Αστυνομίας, που προσέγγισαν αμέσως το χώρο.Είναι πραγματικά θλιβερό αυτό το περιστατικό. Από την πλευρά μας ήδη καθαρίσαμε το χώρο και αποκαθιστούμε τις ζημιές. Αυτό που προέχει, όμως, είναι ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Αυτό που προέχει είναι να μην έχουμε επανάληψη αυτού του φαινομένου.

Δείτε τι είπε στο zougla.gr, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου: “Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, στην παραλία μας που είναι η πρώτη μετά τον Άγιο Κοσμά, πάνω από 2.000 νέα παιδιά βρέθηκαν εδώ και δυστυχώς είχαν και μία επιθετική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους. Έκαψαν τις ομπρέλες που είχαμε βάλει για τους λουόμενους, είχαμε ένταση με τους ανθρώπους του δήμου, την αστυνομία και την πυροσβεστική. πετούσαν αντικείμενα, ευτυχώς εκτονώθηκε η κατάσταση και μακάρι αυτό το περιστατικό να είναι το τελευταίο. Ήταν στενάχωρη η κατάσταση, καταλαβαίνουμε την ανάγκη τους να εκτονωθούν μετά την καραντίνα, αυτή όμως δεν είναι η απάντηση να συμπεριφερόμαστε με τέτοιο τρόπο…”

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.