Aνάβυσσος: Εντοπίστηκε θερμοκήπιο με δεκάδες χιλιάδες δενδρύλλια ινδικής κάνναβης




UPD – Καλλιεργούσαν δεκάδες χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης στην Ανάβυσσο, έχοντας ως προκάλυμμα επιχείρηση βιομηχανικής κάνναβης (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Παρασκευής είναι μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ανάβυσσο καθώς εντοπίστηκε θερμοκήπιο δεκάδων στρεμμάτων με χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, οι αστυνομικοί έχουν ξεριζώσει πάνω από 45 χιλιάδες δενδρύλλια και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας δεν είχαν τελειώσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί περισσότερα από δεκαπέντε άτομα, ανάμεσα τους και πολλοί αλλοδαποί εργάτες οι οποίοι φρόντιζαν για την καλή λειτουργία του θερμοκηπίου.

Στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών και συνάδελφοι τους από την Ο.Π.Κ.Ε έκαναν έφοδο στις εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε πάνω από 70 στρέμματα. Όπως διαπίστωσαν οι εσωτερικοί χώροι ήταν διαμορφωμένοι με τέτοιον τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη διαβίωση όσων έμεναν. Ειδικότερα, υπήρχαν υπνοδωμάτια με κρεβάτια, ένα αυτοσχέδιο γυμναστήριο με σάκο του μποξ και όργανα γυμναστικής αλλά και ένα μικρό… μποστάνι με προϊόντα εποχής για την σίτιση των εργατών. Όσον αφορά στο θερμοκήπιο ήταν εξοπλισμένο με αρδευτικά συστήματα αλλά και ότι άλλο χρειάζονταν τα δενδρύλλια για να αναπτυχθούν.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι το θερμοκήπιο δεν βρίσκεται σε κάποια απομονωμένη περιοχή της Αναβύσσου αλλά μέσα στο οικιστικό ιστό της πόλης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένα μέρος της καλλιέργειας προοριζόταν για εμπόριο κλωστικής κάνναβης.



Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών εντόπισαν πολύ μεγαλύτερο αριθμό δενδρυλλίων και μάλιστα σε πλήρη… άνθιση. Ενώ το ξερίζωμα και η μεταφορά των δενδρυλλίων συνεχίζεται, εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής που κατάφερε ένα πολύ σημαντικό χτύπημα στη διακίνηση ινδικής κάνναβης στη χώρα μας ενόψει καλοκαιριού. Πηγή: astinomiko.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.