Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ηλιούπολης: “Καπέλωμα” με την παρουσία εκπροσώπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Ευρωβουλή
(Ανακοίνωση του συνδυασμού “Ηλίου-πόλις, Ανθρώπινη πόλη”)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 19ης Ιανουαρίου 2017, η Δημοτική αρχή Βαλασόπουλου, εισηγήθηκε την «ίδρυση και λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ηλιούπολης».

Ο εισηγητής διαβεβαίωσε όλους τους παρευρισκόμενους ότι “πρόκειται για ένα θεσμό καθαρά εκπαιδευτικό” που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία των εκπαιδευτικών και των μαθητών τριών Γυμνασίων της πόλης μας και “δεν θα έχει σχέση με οτιδήποτε το κομματικό και ιδεολογικό”, ενώ ό ίδιος ο κ. Δήμαρχος είπε ότι “εμείς θεωρούμε πως η αυτόνομη εκπαιδευτική κοινότητα, μπορεί να διαμορφώσει κατάλληλες συνθήκες για την Συμμετοχική Δημοκρατία στην Ηλιούπολη”.

Μετά από την διαλογική συζήτηση μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων και την παράθεση απόψεων, θέσεων και διαφωνιών, η ίδρυση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ηλιούπολης, εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Δημοτική μας Κίνηση (χωρίς φυσικά να τρέφει αυταπάτες σχετικά με την συμβολή αυτού του είδους δράσεων στην Συμμετοχική Δημοκρατία), υπερψήφισε με το σκεπτικό του ότι δεν θα έπρεπε να στερήσουμε από τα παιδιά την δυνατότητα να παρουσιάσουν την εργασία πάνω στην οποία είχαν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται.

Σχεδόν όμως ένα μήνα αργότερα και μία εβδομάδα πριν την πρώτη συνεδρίαση του εν λόγω Συμβουλίου(22.2.2017), ο Δήμος Ηλιούπολης κυκλοφόρησε πρόσκληση της εκδήλωσης στην οποία ως εκ …θαύματος αναφέρεται παρουσία στην τελευταία σειρά, ως εξής:

«Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης »

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά (και προφανώς ούτε η τελευταία) που η διοίκηση Βαλασόπουλου ψεύδεται και παραπλανεί το Δημοτικό Συμβούλιο άλλα λέγοντας και άλλα πράττοντας, σε επίδειξη του γνωστού πολιτικού “ψευτοτσαμπουκά” που εν αφθονία, διαθέτει.

Το πλέον εξοργιστικό στην προκειμένη περίπτωση είναι, πως δεν διστάζει να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ανερυθρίαστα εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά, επιλέγοντας (χωρίς καμία ενημέρωση) να απαξιώσει την προσπάθειά τους καπελώνοντάς την, με την παρουσία εκπροσώπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Ευρωβουλή.

Πολύ ωραίο και διδακτικό μάθημα προτίθεστε να δώσετε κ. Δήμαρχε στα παιδιά για την “ακομμάτιστη και αυτόνομη ένταξη της Νεολαίας στην Συμμετοχική Δημοκρατία”.

Θα έπρεπε λοιπόν, να ντρέπεστε κ. Βαλασόπουλε!!!

Γραφείο Τύπου

“Ηλίου-πόλις, Ανθρώπινη πόλη”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.