Γκολφ Γλυφάδας: “Τρέμε Central Park”




Ένας από τους πιο μαγευτικούς χώρους περιπάτου σε ολόκληρη την Αττική διαμορφώνεται αυτές τις ημέρες στη Γλυφάδα. Γύρω από το Γκολφ έχουν φυτευτεί κουτσουπιές οι οποίες αναμένεται να ανθίσουν την άνοιξη, χαρίζοντας στους περαστικούς ένα υπέροχο θέαμα. Παρόμοια δέντρα έχουν φυτευτεί και στο Central Park της Νέας Υόρκης, όπως γράφει στο facebook ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

“Περιμετρικά του Γκολφ, δημιουργούμε ένα μοναδικό πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο, κατά μήκος του οποίου φυτεύουμε και πανέμορφες κουτσουπιές.
Πριν λίγο ολοκληρώσαμε τη φύτευση στην οδό Τσιτσάνη.
Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για την τελική εικόνα, τον παροτρύνω να επισκεφθεί ξανά το σημείο αυτό – τις οδούς δηλαδή απο Τσιτσάνη μέχρι Κανδρή – την άνοιξη, όταν αυτό το υπέροχο φυτό της ελληνικής φύσης θα έχει ανθίσει. Ένα φυτό που σηματοδοτεί τις αλλαγές των εποχών με την άνθιση και την πτώση των φύλλων και των καρπών του και το οποίο κοσμεί ορισμένα από τα πιο μεγάλα πάρκα στον κόσμο.
Και αυτό είναι μόνο η αρχή, ώστε η Γλυφάδα να είναι πραγματικά μια “πράσινη πόλη”, μια πόλη που θα χαίρεσαι να ζεις και να περπατάς.
Συνεχίζουμε…”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.