“Αληταράδες δεν ξέρω ποιοι είστε και ποιοι κρύβονται από πίσω σας αλλά θα σας πιάσουμε αργά ή γρήγορα να το ξέρετε”




Με μια οργισμένη ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, απαντά ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος σε αυτούς που προσπάθησαν να κάψουν σήμερα το περιαστικό άλσος, στον Υμηττό. Ο δήμαρχος κάνει έκκληση και ζητά περισσότερους εθελοντές να βοηθήσουν στην περιφρούρηση του βουνού.

Γιάννης Κωνσταντάτος:

Πήγαν να κάψουν πάλι το βουνό μας! 
“Δήμαρχε ακούσαμε μια δυνατή έκρηξη και είδαμε να σηκώνεται μαύρος καπνός” μου είπε η Πόπη και ο Πέτρος δύο εκ των εθελοντών που πρόσφατα συστήθηκε και που είχαν βάρδια το απόγευμα. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο δήμος, οι εθελοντές, η πυροσβεστική καθώς και ομοροι δήμοι και περιόρισαμε την ζημιά σε 3 στρέμματα. Το σχέδιο αυτών που ήθελαν να κάψουν το περιαστικό μας άλσος δεν πέτυχε. Προσπάθησαν να κάψουν ότι γλυτώσαμε στην προηγούμενη φωτιά. Στο σημείο αυτό οφείλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές, εργαζόμενους και την πυροσβεστική για την άμεση κινητοποίηση τους.Τους Δημάρχους Γλυφάδας ,Αλίμου Φαλήρου, Βύρωνα, Αγίου Δημητρίου που έσπευσαν να μας βοηθήσουν με τις υδροφορες τους καθώς και με τους εργαζόμενους και αντιδημάρχους τους. Τέλος να πούμε ότι λειτουργησε άψογα το νέο σύστημα πυροπροστασιας που εγκατέστησε ο ΣΠΑΥ πριν από μια βδομάδα στην θέση αυτού που είχε κλαπεί τον Μάιο του 2014.
ΥΓ1 Αληταράδες δεν ξέρω ποιοι είστε και ποιοί κρύβονται από πίσω σας αλλά θα σας πιάσουμε αργά ή γρήγορα να το ξέρετε.
ΥΓ2 Για όσους πολιτικάντικα καιροσκοπούν σε αυτές τις περιπτώσεις και υποκριτικά παραβλέπουν τον πιθανό εμπρησμό να πούμε ότι πάλι ο δήμος λειτούργησε αστραπιαία και οι εθελοντές μας γλύτωσαν το βουνό που ήταν εκεί και οι οποίοι καταθέτουν στο ανακριτικό της πυροσβεστικής. Να σημειώσω ότι η φωτιά ξεκίνησε από την καρδιά του δάσους.
ΥΓ3 Χρειαζόμαστε περισσότερους εθελοντές να μας βοηθήσουν στην περιφρούρηση του βουνού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.