Στην αντεπίθεση περνούν οι δύο δήμαρχοι και προαναγγέλλουν αποκαλύψεις για το ρόλο του δημοσιογράφου




 

Σε αποκαλύψεις για το ρόλο του δημοσιογράφου της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, Χρήστου Βούζα, ανακοίνωσαν ότι θα προβούν οι δήμαρχοι Ηλιούπολης και  Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Οι Βασίλης Βαλασόπουλος και Νίκος Σαράντης αφήνουν αιχμές για το ρόλο του δημοσιογράφου και κατηγορούν την ΕΣΗΕΑ γιατί εξέδωσε ανακοίνωση χωρίς να ζητήσει την άποψή τους για το συμβάν. Βέβαια προξενεί ερωτηματικά το γεγονός ότι οι δύο δήμαρχοι προτίμησαν να λύσουν τις διαφορές τους με τον δημοσιογράφο με αυτόν τον τρόπο, αντί να καταγγείλλουν από την αρχή τους εκβιασμούς που υποννοούν, στην αστυνομία και στην ΕΣΗΕΑ. 

 

Η ανακοίνωση

*Με μεγάλη ευκολία το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ προχώρησε σε ανακοίνωση εις βάρος μας, εις βάρος δημοκρατικά εκλεγμένων Δημάρχων, χωρίς να τηρήσει τη βασική αρχή της δημοσιογραφίας, δηλαδή να ζητήσει την άποψή μας.

Συστήνουμε λοιπόν στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ:

1ον Να ζητήσει την άποψη των παριστάμενων Δημάρχων

2ον Να πληροφορηθεί σωστά για τα πραγματικά περιστατικά και επίσης για τη συμπεριφορά και τις πρακτικές του καταγγέλλοντος, εκείνη τη μέρα και όχι μόνο

3ον Να φροντίσει να ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη μορφή «δημοσιογραφίας», που ασκεί ο καταγγέλλων.

Ελπίζουμε τέλος, ότι μετά τις αποκαλύψεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα βρει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από τους φερόμενους ως «τραμπούκους».

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Βασίλης Βαλασόπουλος

Νίκος Σαράντης

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Χρήστος Βούζας από τους δημάρχους Ηλιούπολης και Καματερού

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.