Ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας διέγραψε 9 μέλη του που κατεβαίνουν υποψήφιοι με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ




Η ανακοίνωση του συνδυασμού της Αθηνάς Λυγνού στον οποίο συμπεριλαμβάνονται 9 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην απόφασή να “αναστείλει τη ιδιότητά τους ως μέλη του” δηλαδή να τους διαγράψει!

Τα συγκεκριμένα μέλη ήταν αντίθετα στην υποψηφιότητα του Τάσου Ταστάνη. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας:

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ δίνει με όλες του τις δυνάμεις, με αξιοπρέπεια και αριστερή ανιδιοτέλεια, τη μάχη για τη νικηφόρα πορεία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο αρχιτέκτονα Τάσο Ταστάνη.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ έχουν ενεργοποιηθεί δραστήρια και στηρίζουν την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ», ώστε να επιτύχουμε την απόλυτα αναγκαία στις σημερινές συνθήκες ριζοσπαστική ανατροπή στο δήμο μας, που είναι συνυφασμένη με τον πολιτικό μας στόχο της γενικότερης πολιτικής ανατροπής της Κυβέρνησης, των μνημονίων και του Καλλικράτη.

Η Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, καταδικάζει πολιτικά την ενέργεια ελάχιστων μελών που, σε αντίθεση με τις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζουν δημόσια και συμμετέχουν ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο άλλου δημοτικού συνδυασμού στην πόλη μας τελείως διαφορετικού προσανατολισμού.

Ιδιαιτέρως προβληματική είναι η χρήση της ιδιότητας του μέλους για τον αποπροσανατολισμό των συμπολιτών μας, ανακοινώνοντας μάλιστα δημόσια ότι «μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας» συμμετέχουν και στηρίζουν το συνδυασμό αυτό. Οι ενέργειες αυτές έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις αποφάσεις της Συνέλευσης της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, με τις προβλέψεις του καταστατικού μας, αλλά και με τους στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής εντιμότητας.

Επομένως συντρέχουν πλήρως οι λόγοι και αναστέλλεται σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού η ιδιότητα του μέλους για τον εν λόγω μικρό αριθμό μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ συσπειρωμένος και ενωμένος, αναπτύσσει  με αποφασιστικότητα την πολύμορφη δράση του για να φτάσει το μήνυμα και το πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης που στηρίζουμε σε όλους τους Γλυφαδιώτες, που καθημερινά πυκνώνουν μαζικά και δυναμικά το μεγάλο ρεύμα νίκης και ανατροπής που φέρνει και στην πόλη μας η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Ταστάνη

 

 

Γλυφάδα – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι της Αθηνάς Γλυνού με

τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.