Περισσότερα από 650 παιδιά έτρεξαν στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το μήνυμα των αγώνων ήταν “οι Γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο αθλητισμό στην ευγενή άμιλλα στην άσκηση του σώματος και του πνεύματος”. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Περισσότερα από 650 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών έλαβαν μέρος στους αγώνες από πολλές περιοχές της Αττικής όπως: Κερατσίνι, Πέραμα, Πειραιά, Π. Φάληρο, Καλλιθέα, Βουλιαγμένη, Ν. Σμύρνη, Βύρωνα, Άγιο Δημήτριο και φυσικά τη Γλυφάδα.
Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της κατηγορίας προνήπια – νήπια του Γ.Σ. Γλυφάδας, καθώς έπρεπε να περάσουν τα φυσικά εμπόδια που ήταν αχυρόμπαλες. Παράλληλα με τους αγώνες, στα παιδιά Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού έγινε από τον Τεχνικό του ΣΕΓΑΣ Σωτήρη Λιβιτσάνο επίδειξη του προγράμματος Kids Athletics. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν μετάλλια και κύπελλα στους νικητές κάθε κατηγορίας, σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων. Τους αγώνες παρακολούθησαν περισσότερα από 2000 άτομα.
Η εκδήλωση όμως εκτός από την αθλητική της διάσταση είχε και κοινωνική αφού τα παιδιά προσκόμισαν τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και φαρμακείου του Δήμου ενόψει της εορτής του Πάσχα, προκειμένου να ενισχυθούν συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη. Τη δράση διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας και ο Αθλητικός Τομέας του Κ.Α.Π.ΠΑ. με την υποστήριξη του Γ.Σ. Γλυφάδας.
Χορηγός των αγώνων ήταν η “ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ” που κάλυψε τους αγώνες με το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: O Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Α. Σπονδυλίδης, ο Ευρωβουλευτής Γ. Παπανικολάου οι Αντιδήμαρχοι: Σ. Γεωργούλας, Κ. Ζαμπετονίδου, Δ. Τσαμπήρας, Μ. Βουγιουκλή, Δ. Αλεβίζος, ο Αντιπ/δρος του ΚΑΠΠΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τσακίρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ι. Γκέκας, Αρ. Παναγόπουλος, Γ. Κόκκορης, Δ. Βίγλας, Ν. Αργυροπούλου, Ε. Καραμηνά, οι αρχηγοί Δημοτικών παρατάξεων και Δημοτικοί Σύμβουλοι: Α. Λιγνού, Σ. Τάσος, ο Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Α. Γιαννακάκης και τα μέλη του ΚΑΠΠΑ: Λιανός, Καλλιδόνης, Μακρής. Την ευθύνη της Διοργάνωσης είχε ο Υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού του Δήμου Κάννος Στράτος.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.