Alimos Project – η εφαρμογή των μαθητών της Α’ τάξης του 2ου Λυκείου Αλίμου!




Γεια σας,
Είμαστε μαθητές της Α’ τάξης του 2ου Λυκείου Αλίμου και μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτριά μας κυρία Φλώρα Καλαματιανού, ασχοληθήκαμε στο μάθημα του project με τον « Άλιμο του χτες και του σήμερα, μέσα από φωτογραφίες και μνήμες των κατοίκων του».
Το προϊόν των διαφόρων δράσεών μας ( επισκέψεις , συνεντεύξεις κατοίκων και παραγόντων της τοπικής κοινωνίας, ιστορική έρευνα, φωτογράφιση χώρων, ανάλυση στατιστικών δεδομένων κ.ά.) έχει αναρτηθεί στη σελίδα μας καθώς και στο facebook.
Επειδή όμως , βαθύτερη επιθυμία μας είναι να γνωρίσουν τον Άλιμο, όλοι όσοι ζουν, δουλεύουν, επισκέπτονται, ή αγαπούν την πόλη μας , δημιουργήσαμε και μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που έχουν λειτουργικό Android ,έτσι ώστε ο Άλιμος που όλοι αγαπάμε και έχουμε στην ψυχή μας , να είναι συνέχεια μαζί μας. Η εφαρμογή ονομάζεται Alimos Project, είναι δωρεάν και θα δέχεται συνεχείς αναβαθμίσεις. Επιπρόσθετα είναι εξοπλισμένη με QR-CODE SCANNER.
Όμως δεν περιοριστήκαμε μόνο εκεί. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα είναι έτοιμη η ταινία που ετοιμάζουμε με το υλικό που έχουμε καταγράψει από τις συνεντεύξεις των κατοίκων του Αλίμου, υλοποιώντας έτσι και το δεύτερο σκέλος του project μας που ονομάζεται: «Κινηματογραφώντας τον Άλιμο και τους κατοίκους του».
Θα είναι μεγάλη μας χαρά και μεγάλη στήριξη στις προσπάθειές μας να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας και να την γνωστοποιήσετε σε όσους περισσότερους μπορείτε. Επιπλέον θα δεχόμασταν με χαρά (στη σελίδα μας στο Facebook), τα σχόλιά σας, τις παρατηρήσεις και υλικό που θέλατε να προσθέσουμε.
Θα μας βρείτε σε ψηφιακή μορφή:
• Στη σελίδα μας: www.alimosproject.webs.com
• Στη Facebook Like page: https://www.facebook.com/pages/Alimos-Project/1407131742860083?fref=ts
• Στο Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appbuilder.u612276p921873
Ευχαριστούμε πολύ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.