JobDay στον Άγιο Δημήτριο




Τη δράση  #JobDay συνδιοργανώνει η skywalker.gr και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου

Την ευκαιρία να ενδυναμώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας θα έχουν οι πολίτες του Αγίου Δημητρίου μέσω της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 55, και ώρες 10:00 – 14:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερόμενους.

Το διαδραστικό #JobDay –Αφετηρία συνδιοργανώνεται από το  skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα και το  Δήμο Αγίου Δημητρίου ( Τμήμα Υγείας & Πρόνοιας και Κέντρο Κοινότητας) και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον».



Πρόκειται για μια ημερίδα που περιλαμβάνει εργαστήρια αναζήτησης εργασίας. Η δράση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και στοχεύει στην ενδυνάμωση των ενδιαφερομένων στον εργασιακό τομέα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

10:00-10:30: Εγγραφές

10:30-10:50: Παρουσίαση του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

11:00-11:45: Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, Κατερίνα Αντωνοπούλου, Career Transition Coach και Business Ψυχολόγος (MSc)

12:00-12:45: Τεχνικές αναζήτησης εργασίας, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

13:00-13:45: Συνέντευξη επιλογής προσωπικού, Γιάννης Μπατσής, Group Director of Talent & Culture Domes Resorts & Reserves

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Αγίου Δημητρίου μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-afetiria-dimos-agiou-dimitriou-24-forma-symmetoxis στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.