1 δράση 1 δέντρο. Η αλλαγή ξεκινάει με το δικό σου δέντρο!




Ο στόχος του Trees4Greece είναι η εξασφάλιση πόρων για την αγορά μεγαλωμένων δέντρων προς μεταφύτευση σε καμένες κι άψιλες περιοχές της Ελλάδας. Σε αυτό μπορείτε να συμβάλλετε με τη δωρεά σας όπου κι αν ζείτε, αρκεί να αγαπάτε το περιβάλλον και την ελληνική γη.

Η κλιματική αλλαγή περιορίζει το πράσινο στον μοναδικό πλανήτη, που έχουμε. Και η Ελλάδα το γνωρίζει καλά αυτό, αφού κάθε καλοκαίρι ολοένα και περισσότερες πυρκαγιές καίνε χιλιάδες στρέμματα στη χώρα. Το Trees4Greece λοιπόν γεννήθηκε σε μία δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και το περιβάλλον, με το όραμα του καλύτερου κόσμου για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Παρακολουθείς το δέντρο σου ανά πάσα στιγμή!

Μετά από κάθε δωρεά που κάνετε στο Trees4Greece, λαμβάνετε έναν μοναδικό ηλεκτρονικό κωδικό ο οποίος επιβεβαιώνει τη μεταφύτευση του δέντρου σας.

Με αυτό τον κωδικό και με την υπηρεσία μας Track your tree(s), μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη κι ανάπτυξη του δέντρου σας μέσα από τον διαδραστικό χάρτη.



Trees4Greece: Η φιλοσοφία πίσω από τις δράσεις μας

  • Δε φυτεύουμε απλά δέντρα, αλλά εργαζόμαστε για την αποκατάσταση των τοπίων και την προστασία τους.
  • Μεταφυτεύουμε από θαμνοειδή που συγκρατούν το νερό, δενδρύλλια, έως και ολόκληρα, θαμνοειδή δενδρύλλια και κυρίως μεγαλωμένα δέντρα, καθυστερώντας την κλιματική αλλαγή και την παγκόσμια υπερθέρμανση.
  • Στο Trees4Greece μπορείς να επιλέξεις που θα μεταφυτέψεις το δέντρο σου (πάντα στις περιοχές που έχουν προσδιοριστεί για δενδροφύτευση) και μάλιστα να παρακολουθείς την εξέλιξή του, μέσω Google.
  • Η ομάδα μας στηρίζεται από δασολόγους, γεωπόνους, βιολόγους, ειδικούς πυροπροστασίας, μεγάλους οργανισμούς και ιδρύματα που κάνουν το έργο πιο αποτελεσματικό κι άμεσο.
  • Δημιουργούμε local communities (τοπικές κοινότητες εθελοντών) για τη φροντίδα και προστασία των δικών σας δέντρων.
  • Έχουμε μακροπρόθεσμο όραμα για μία πιο πράσινη Ελλάδα.
  • Είμαστε ένα σημαντικό μέσο για την απελευθέρωση των ανθρώπων και πολλών επαγγελμάτων (όπως είναι οι αγρότες, τους οποίους επηρεάζει η κλιματική αλλαγή) από τη φτώχεια.
  • Συμβάλλουμε (και) με το δικό σας δέντρο στη διατήρηση της βιοποικιλότητας.
  • Συμπληρώνουμε τις φυσικές πηγές οξυγόνου και πρασίνου στην Ελλάδα, με πράσινο.

Trees4Greece Links & Contact

https://trees4greece.com/

https://www.instagram.com/trees4greece

https://www.facebook.com/profile.php?id=61550999433527&locale=el_GR%20

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.